Egalizatoare de rampa

EGALIZATOARE DE RAMPA

Pot fi utilizate in diverse forme constructive si de montaj. Acestea sunt perfecte pentru incarcare sau descarcare, deoarece se potrivesc in cea mai mare parte dintre contextele industriale. 

 

EGALIZATOARE RH 11 - 12

Structura: fosa, placa de baza, placa marginala (“buza”), panou de control electric, unitate de actionare hidraulica.

RH 11 necesita o fosa incorporata. Rh 12 este prevazuta cu o fosa de sine statatoare.

Specificatii tehnice: capacitate de incarcare nominala de 6t, tensiunea motorului electric de 230/400 V 50Hz, puterea motorului electric de 0,75 Kw, tensiunea de iesire a supapei electrice de urgenta de 24 V AC, interval de temperatura pentru functionare optima intre -30ºC si +40ºC, nivel de zgomot generat mai mic de 70 dB, viteza maxima de tranzit de 10 km/h, gradient de operare de 12,5% (7áµ’).

Mai multe detalii 

EGALIZATOARE RH 13

Structura: platforma, structura inferioara, placa marginala ("buza"), unitate hidraulica de comanda, panou de control electric.

Specificatii tehnice: capacitatea de incarcare de 6t, motor electric cu tensiune de 230/400 V 50Hz si puterea de 0,75 Kw, tensiunea electrica de iesire a supapei de urgenta de 24 V AC, presiune de lucru maxima a circuitului hidraulic de 140 kg/cm² (Bar), interval de temperatura optim intre -30ºC si +40ºC, nivel de zgomot mai mic de 70 dB, viteza de tranzit maxima de 10 km/h, gradient de operare de 7áµ’.

Mai multe detalii

EGALIZATOARE RH 14

Structura: platforma, placa marginala (“buza”), structura inferioara, unitate de comanda hidraulica, panou electric de control.

Se monteaza in fosa cu cilindru cu ridicare spate sau cu cilindru fata.

Specificatii tehnice: capacitate de incarcare de pana la 6t, motor electric cu tensiunea 230/400 V si putere de 0,75 Kw, tensiune electrica de iesire a supapei de urgenta de 24 V, interval optim de temperatura de la -30ºC pana la +40ºC, nivel de zgomot de maxim 70 dB, viteza maxima de tranzit de 10 km/h, gradient de operare de maxim 12,5% (7áµ’).

Mai multe detalii 

EGALIZATOARE RH 23 - 33

Structura: platforma, placa marginala (“buza”), structura inferioara, unitate hidraulica de comanda, panou electric de control.

Specificatii tehnice: capacitate de incarcare de pana la 6t, motor electric cu tensiunea 230/400 V si putere de 0,75 Kw, tensiune electrica de iesire a supapei de urgenta de 24 V, presiune de lucru a circuitului hidraulic de 140 kg/cm² (Bar) maxim, interval optim de temperatura de la -30ºC pana la +40ºC, nivel de zgomot de maxim 70 dB, viteza maxima de tranzit de 10 km/h, gradient de operare de maxim 12,5%.

Mai multe detalii 

Recomandare:

Va sugeram sa cresteti randamentul proceselor de incarcare/descarcare cu ajutorul acestor sisteme. Gama variata de produse va permite alegerea tipului de egalizator perfect pentru satisfacerea nevoilor dumneavoastra.

Operativitate si eficienta mare 

Functiile hidraulice ale egalizatoarelor de rampa sunt realizate pe baza sistemului Logic Block, care este operat prin varierea diferentelor de presiune. Actionarea platformei se efectueaza prin intermediul unui cilindru hidraulic, iar actionarea placii frontale se realizeaza printr-un cilindru propriu.

 

CARACTERISTICI

Motor electric 1.0 CV 0'75kw 230/400Volt 3F 50Hz.

Pompa hidraulica cu debit de 5 litri/minut.

Rezervor de 7 litri cu posibilitate de vizualizare a nivelului de ulei.

Bloc logic in cadrul caruia toate elementele sunt incorporate (inclusiv supapa electrica 24V).

Cilindru cu tija cu diametrul de Ø50mm pentru ridicarea platformei, cu supapa de siguranta de tip parasuta.

Un cilindru cu tij cu diametrul de Ø30mm pentru ridicarea placii marginale ("buzei").

Cabluri de conectare si alte dispozitive.


Vizualizati toate caracteristicile

Recomandare:


Va sugeram sa nu utilizati sistemul daca oprirea de urgenta este activata sau in cazul in care alimentarea cu energie electrica a fost intrerupta.

 

Rezistenta, functionalitate si versatilitate

Platforma si placa frontala sunt realizate din otel aliat (Fe510 Steel 52) cu o rezistenta foarte mare la utilizarea intensiva a egalizatorului de rampa. Toate componentele sunt de calitate superioara si au caracteristici diferite, in functie de specificatiile fiecarui tip de egalizator. 

 

UNITATE DE COMANDA HIDRAULICA

Este prevazuta cu motor electric 1,5 CV, 230/400 V 3F 50 Hz, pompa hidraulica cu o capacitate de curgere de 5 litri/minut, rezervor de 7 litri. 

PLATFORMA 

Are grosimea de 6/8 mm si este de calitate ST - 37. Este realizata din zece profile laminate la rece si doua profile laterale laminate la rece. Include o unitate de balama fata (legata la placa marginala) si o unitate de balama spate (legata la platforma).

ARIPA MOBILA 

Cuprinde un ansamblu frontal pentru sustinerea placii marginale (a "buzei"), un ansamblu spate format din profile laminate, profile laterale realizate din placi cu grosime de 4 mm. 

BAZA 

Include o placa mobila cu grosime 13/15 mm si calitate ST - 37. Pentru ajustarea perfecta la vehicul, presa se poate regla cu 5° si 150 mm de la baza. Este finisata la baza pentru a usura trecerea camioanelor.

PANOU DE CONTROL ELECTRIC

Este format din transformator pentru circuitul de manevra la 24 V AC, comutator pentru oprirea de urgenta, comutator termic, sigurante, bloc terminal. Lumina verde indica pozitia deschis. 


Vizualizati toate componentele

Recomandare:


Va sugeram sa utilizati acest produs chiar si in cazul afacerilor cu frecventa mare a incarcarilor si descarcarilor, datorita rezistentei mari a componentelor.
 

Utilizare performanta 

Egalizatoarele de rampa pot fi adaptate cu usurinta nevoilor afacerii dumneavoastra. Datorita structurii lor functionale si a posibilitatii de adaptare contextuala la orice cerinte tehnice industriale, creste eficienta incarcarii/descarcarii vehiculelor si implicit randamentul muncii. 


Egalizatoare RH 11 - 12


Egalizatoare RH 13


Egalizatoare RH 14


Egalizatoare RH 23 - 33


Sisteme actionare


Componente

Recomandare:

Va sugeram sa apelati la un proiectant Kondor pentru realizarea unui proiect adecvat pentru afacerea dumneavoastra. Acest produs va poate creste rentabilitatea afacerii. 

O solutie de incarcare pentru fiecare context

Egalizatoarele de rampa compenseaza inaltimea si distanta dintre platformele de distributie (de inaltime superioara) si platformele vehiculelor (de inaltime inferioara). 

 

1. Calitate 

Egalizatoarele au fost produse in conformitate cu standardele europene de calitate EN 1398:1998, EN 292-2:1991, EN 61000-6-2:2001, EN 61000-6-4:2001, EN 60204-1:1997 in ceea ce priveste siguranta masinii, echipamente electrice, proiectare, compatibilitatea electromagnetica, concepte de baza privind imunitatea pentru mediile industriale.

2. Functionalitate

Sunt concepute pentru a se aplica tuturor contextelor tehnice. Se pot adapta cu usurinta nevoilor de incarcare/descarcare, fiind realizate in baza unor proiecte concepute in functie de nevoile particulare ale depozitelor, respectiv camioanelor. 

3. Rezistenta

Toate componentele sunt realizate in conditii de productie de inalta tehnologie. De aceea, aceste produse sunt garantate sa reziste la o utilizare indelungata. De asemenea, sunt insotite de certificate cu garantie mare. 

Ce iti garantam

In 2014, Kondor a primit votul de “Partener de incredere”. Peste 800 de companii ne considera un partener pe care se pot baza.

Motivele pentru care ne aleg colaboratorii nostri din intreaga tara si pentru care avem parteneriate indelungate sunt: