Despre noi

Istoria Kondor

Compania si-a dublat cifra de afaceri in ultimul an si si-a extins aria de distributie catre pietele europene din Franta, Belgia, Luxemburg.

Suntem compania care ofera cel mai modern, rapid si simplu sistem de comenzi online in timp real, care permite plasarea de comenzi, ofertarea cu datele de contact ale partenerilor si accesarea instant a istoricului de comenzi plasate de-a lungul timpului.

Avem o campanie integrata de rasplatire a parteneriatelor indelungate, prin intermediul primei Academii din Romania pentru trainingul gratuit al colaboratorilor. Mai mult decat atat, oferim transport gratuit si materiale care contribuie la cresterea vanzarilor: cataloage cu detaliile tehnice si mostre ale  produselor noastre. 

…despre trecut…

Insa afacerea a pornit de la o simpla idee si de la un singur rulou exterior montat in propriul sediu social.

Din acel moment am crescut cu fiecare proiect si cu fiecare nou membru care s-a adaugat echipei noastre. Am construit in timp un sistem complex, cu departamente dedicate tuturor tipurilor de servicii de care au nevoie partenerii nostri: asistenta, comenzi, ofertare, productie, tehnic, service, logistisca, contabilitate, industrial, achizitii, marketing.

In fiecare an am progresat inca putin, astfel incat, in momentul de fata, ne situam pe primul loc in Romania la productia si comercializarea de rulouri exterioare.

…si privind mereu catre viitor!

De-a lungul timpului ne-a ghidat o formula matematica realizata din constante:

PRODUS + INOVATIE = PLUS VALOARE

Asa intelegem noi formula succesului. Acesta formula este motivul pentru care ne aleg colaboratorii. CREAM PLUS VALOARE pentru partenerii nostri, pentru ca intelegem ca succesul nostru depinde de succesul lor.

Planul nostru pe termen mediu si lung vizeaza o majorare in domeniul vanzarilor, al capacitatii de productie, al numarului personalului si al numarului de produse din gama.  

Cele mai recente realizari

Cel mai mare producator de rulouri exterioare de pe piata

Cea mai mare capacitate de productie de pe piata de rulouri exterioare Pentru acest obiectiv, pe parcursul anului trecut ne-am intensificat

afla mai multe
Inaugurarea a doua noi sectii de rulouri exterioare

Kondor este lider pe segmentul rulouri exterioare 2013 a fost pentru Kondor un an foarte important, un an in care a fost desemnat principalul

afla mai multe
Caravana Tehnica Kondor – suport tehnic la sediul dumneavoastra

Un serviciu unic, de 5 stele Caravana Tehnica Kondor este un serviciu care s-a bucurat de succes inca de la inceput. Acest serviciu va furnizeaza

afla mai multe
Rulourile transparente, un nou produs in gama Kondor

Cel mai nou produs in sortimentul sistemelor de izolare si protectie este ruloul transparent antivant. Acesta are rolul de a proteja terasa unui

afla mai multe

Peste 800 de companii ne considera un partener de incredere, devino si tu partenerul nostru!

Doresc sa devin!