Obturatoare termice

OBTURATOARE TERMICE

Sunt concepute pentru a fi utilizate in depozite, hale de productie si centre logistice. Sunt sisteme cu brat articulat care au ca scop eficientizarea afacerii dumneavoastra, rezultatele fiind vizibile la nivelul economiei de energie si a operatiilor rapide de incarcare/descarcare.

 

CARACTERISTICI

1. Includ o structura metalica perimetrala care se fixeaza pe peretele halei si o structura secundara

    mobila.

2. Structura mobila este completata de un set de prelate din cauciuc, care se adapteaza la

    dimensiunile remorcilor camionului.

3. Structura secundara este retractabila si are un set de brate articulate care unesc rama din fata

    cu cea din spate.

4. Prelata  superioara si prelatele laterale acopera caroseria si asigura inchiderea etansa dintre

    caroseria camionului si cladire in momentul incarcarii/descarcarii.

5. Realizeaza economii de energie si protejeaza marfurile.


Vizualizati toate caracteristicile

Recomandare:


Va sugeram sa optati pentru acest produs daca aveti nevoie de conditii optime pentru produsele pe care le comercializati. Sunt sigure si eficiente.

 

 

 

Ideale pentru numeroase contexte industriale

Dimensiunile obturatoarelor variaza in functie de constructia halei unde vor fi instalate sau de amplasarea modulelor de incarcare, care includ sau nu rampa de egalizare. 

 

Lungime obturatoare (mm)


Latime obturatoare (mm)

 

 3400

3400

 3600

3600 

 3600

3600 

 3400

4000 

 3400

4400 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recomandare:

Va sugeram sa utilizati aceste produse. Sunt sigure si respecta toate normele europene si internationale de calitate in vigoare. Pentru detalii suplimentare despre aceste produse industriale, va rugam sa va adresati unui proiectant Kondor.

 

Solutii clasice, calitate superioara

Obturatoarele termice sunt realizate dintr-o structura metalica fixa si una secundara, prevazuta cu un set cu brate articulate. Acestea sunt flexibile si elimina riscurile de accidentare in momentul racordarii camionului la cladire.

 

STRUCTURA 

Este realizata din tevi zincate de 2 mm grosime, unite prin bare galvanizate. Prelata din PVC acopera toata structura. Are o grosime de 0,8 mm si o rezistenta ridicata. Este umpluta cu poliester la interior si are o flexibilitate mare. Prelata este atasata la structura printr-un profil de aluminiu anodizat.

PRELATELE 

Sunt compuse din doua tipuri de tesaturi. Sunt flexibile la interior si sunt acoperite cu un strat de PVC de culoare neagra, cu grosimea de 3 mm. Sunt rezistente la impact si la zgarieturi. Prelata superioara este fixa. Prelatele laterale includ marcaje reflectorizante care usureaza manevrarea camionului. Prelatele asigura etansarea inalta dintre camion si cladire.


Vizualizati toate detaliile

Recomandare:


Va sugeram sa utilizati aceste produse pentru eficientizarea si siguranta incarcarilor/descarcarilor si pentru un managemt bun al timpului. 

Grad inalt de functionalitate

Obturatoarele termice pot solutiona cu usurinta situatiile de incarcare/descarcare datorita capacitatii de adaptare la caracteristicile tehnice ale cladirii.  


Prezentare


Componente

Recomandare:

Va sugeram sa alegeti varianta potrivita de obturator apeland laun proiectant Kondor. Trebuie sa luati in considerare atat caracteristicile montajului, cat si accesoriile disponibile pentru acest produs.

O solutie clasica, practica si mereu la indemana

Obturatoarele termice solutioneaza o mare parte dintre situatiile care intervin in procesul de incarcare/descarcare a marfurilor.  Se caracterizeaza prin calitate, functionalitate, rezistenta.

 

1. Calitate

Este o caracteristica foarte importanta a acestor produse, care se reflecta printr-o operativitate mare, o functionare optima timp indelungat, un randament inalt in ceea ce priveste etansarea si izolarea termica.

2. Functionalitate

Obturatoarele termice sunt recunoscute si utilizate in majoritatea cazurilor in care este necesara  etansarea perfecta intre vehicul si poarta de incarcare/descarcare, precum si pentru diminuarea transferului termic intre interior si exterior.

3. Rezistenta

Rezistenta foarte mare este asigurata de calitatea materialelor si componentelor. Astfel, obturatoarele termice sunt prevazute cu dispozitive de atenuare a loviturilor cauzate de parcarea incorecta a vehicolului la poarta de incarcare/descarcare. 

Ce iti garantam

In 2014, Kondor a primit votul de “Partener de incredere”. Peste 800 de companii ne considera un partener pe care se pot baza.

Motivele pentru care ne aleg colaboratorii nostri din intreaga tara si pentru care avem parteneriate indelungate sunt: