USI DE GARAJ TIP RULOU

Usile de garaj de tip rulou cu lamele de 55 mm sau cu lamele de 77 mm sunt confectionate din materiale de calitate, care le garanteaza rezistenta in timp si impotriva actiunii factorilor meteorologici. Sunt realizate din lamele termoizolante cu grosimi diferite, umplute cu spuma poliuretanica izolanta.

 

USI CU LAMELE DE 55 MM

Caseta este realizata din aluminiu, are forma tesita la 45áµ’ si este vopsita in camp electrostatic.

Lamelele sunt neperforate, termoizolante si fabricate din aluminiu cu grosimea de 55 mm. Sunt umplute cu spuma poliuretanica cu grosime mare si densitate optima, pentru o izolatie termica sporita.

Actionarea standard este cea cu arc, iar sistemul antiefractie recomandat este cel cu yala.

Actionarea optionala se realizeaza cu motor, iar in caz de urgenta (pana de curent), usa este prevazuta cu actionare cu manivela.

Mai multe detalii

USI CU LAMELE DE 77 MM

Caseta este tesita la 45áµ’, este fabricata din aluminiu si vopsita in camp electrostatic.

Lamelele sunt fabricate din aluminiu si sunt umplute cu spuma poliuretanica. Grosimea mare si densitatea optima a spumei ofera o izolatie termica inalta de 0,85 W/m2K, care se apropie de cea a unui geam termopan. Lamela terminala este realizata din aluminiu extrudat si este prevazuta cu garnitura din cauciuc pentru izolatie maxima.

Actionarea cu motor se poate realiza cu telecomanda sau intrerupator. In caz de urgenta sunt prevazute cu actionare cu manivela.

Mai multe detalii

Recomandare:

Va sugeram sa promovati aceste produse cu actionare electrica. Sunt functionale, rezistente, foarte practice si usor de utilizat. Aceste produse protejeaza garajul, asigura cea mai buna izolatie termica si au o cerere mare in orice sezon.

Cea mai performanta actionare

Se pot actiona manual sau electric, cu telecomanda sau intrerupator. Ambele sisteme de actionare sunt performante. Actionarea electrica are o cerere mare intrucat creste durata de viata a usii si confortul utilizatorilor.

  

ACTIONARE ELECTRICA

Se utilizeaza atat in cazul usilor cu lamele termoizolante de 77 mm, cat si in cazul celor cu lamele de 55 mm.  Usile cu lamele de 77 mm se actioneaza exclusiv cu motor.

Actionarea cu motor si telecomanda: gama de telecomenzi include modele cu 1 canal sau cu 4 canale de culoare neagra. 

Actionarea cu motor si intrerupator: gama de intrerupatoare cuprinde intrerupatoare simple (aplicate si ingropate) si intrerupatoare cu cheie.

Este prevazuta si cu actionare de urgenta cu manivela.

Mai multe detalii

 

ACTIONARE MANUALA

Se utilizeaza in cazul usilor de garaj cu lamele termoizolante de 55 mm.

Este actionarea standard a usilor de garaj si se poate utiliza pentru orice dimensiune a acestor usi.

Actionarea cu arc este recomandat sa fie utilizata impreuna cu optiunea de inchidere cu yala pe ultima lamela.

Poate fi inlocuita cu actionarea optionala cu motor si telecomanda sau intrerupator.

Este usor de utilizat si are o rezistenta mare.

Mai multe detalii

Recomandare:


Va sugeram sa promovati aceste produse cu o cerere mare pe piata sistemelor de inchidere a garajelor. Acestea va pot creste veniturile cu pana la 15%.

Gama larga de culori 

Aspectul si designul constituie unul dintre beneficiile foarte importante pentru clientii dumneavoastra. Acestia vor opta pentru usile de garaj care vor avea cel mai modern design si cel mai atractiv aspect.

 

LAMELA DE 55 MM 

Culori STANDARD*

 

 

 

 


Vizualizati toata gama de culori optionale

 

LAMELA DE 77 MM 

Culori STANDARD*

 

 

 

 


Vizualizati toata gama de culori optionale

 

*Culorile standard nu au costuri suplimentare si au termene rapide de livrare.

 

Recomandare:

Va sugeram sa prezentati clientilor dumneavoastra intreaga gama de culori optionale. Gama de culori RAL este un beneficiu major, care creste valoarea si cererea usilor de garaj de tip rulou.  

 

Sistem cu performanta sporita

Usile de garaj de tip rulou inchid perfect chiar si garaje atipice, cum ar fi cele obtinute prin recompartimentarea altor spatii, care au forme si dimensiuni neregulate. Sunt apreciate atat pentru sistemele de actionare cu motor si telecomanda sau intrerupator, cat si datorita fotocelulelor care detecteaza obstacolele si datorita altor accesorii practice. 


Vizualizati toata gama de accesorii optionale

Recomandare: 

Va sugeram sa promovati aceste produse care prezinta cel mai bun raport calitate/pret din segmentul produselor de inchidere a garajelor. Accesoriile optionale le cresc valoarea pe piata, iar dumneavoastra va pot creste considerabil veniturile. 

Actionare usoara si economia spatiului 

Se ridica vertical si ruleaza in paralel cu tavanul. Astfel, se economiseste spatiul din interior si din exterior. Se pot actiona manual sau electric. Actionarea electrica creste durata de viata si confortul utilizatorilor.  


Usi cu lamele de 55 mm


Usi cu lamele de 77 mm


Actionare electrica


Actionare manuala


Culori usi cu lamele de 55 mm


Culori usi cu lamela de 77 mm
 


Accesorii optionale

Recomandare:


Va sugeram sa optati pentru promovarea acestor sisteme tot timpul anului. Sunt practice si functionale si va furnizeaza constant vanzari.

Sisteme cu raport calitate/pret foarte bun

Fac parte din gama economica a sistemelor de inchidere a garajelor. Principala caracteristica a usilor de garaj de tip rulou este montajul rapid. Pentru o usa de tip rulou este nevoie de 2 montatori si de un un interval de timp de numai 30 – 60 de minute.

 

1. Cerere pe piata

Cerere mare in orice sezon.
Usile de tip rulou au o cerere mare, care se formeaza spontan, intrucat fac parte din categoria usilor de garaj economice. Astfel, prin vanzarea usilor de garaj tip rulou, va puteti creste considerabil veniturile.

2. Timp de montaj

Un interval de numai 30 – 60 de minute.
Timpul de montaj foarte scurt este un avantaj major pentru compania dumneavoastra. Acest lucru inseamna costuri reduse cu personalul, preluarea unui numar mare de lucrari de montaj, un efort mic si o pregatire anterioara redusa.

3. Dificultate la montaj

Dificultate de numai 40%.
Costurile companiei se reduc datorita dificulatatii de montaj reduse. Aceasta dificultate scazuta se datoreaza structurii simple a usilor de garaj de tip rulou, care face ca personalul din montaj sa necesite o perioada de pregatire scurta.

4. Numar montatori

Numai 2 montatori pentru o usa de tip rulou.
Pentru lucrarile de montare a usilor de tip rulou sunt suficienti doi montatori. Astfel, se reduc costurile cu personalul de montaj si se pot intocmi mai multe echipe de montatori care sa preia lucrarile companiei.

5. Avantaje pentru utilizatori

Utilitate mare si confort optim.
Usile de tip rulou fac parte din categoria sistemelor clasice si economice de inchidere a garajelor. Acestea sunt rezistente, sigure, economisesc spatiul, se pot actiona manual sau electric si se monteaza intr-un interval de timp foarte scurt.

Ce iti garantam

In 2014, Kondor a primit votul de “Partener de incredere”. Peste 800 de companii ne considera un partener pe care se pot baza.

Motivele pentru care ne aleg colaboratorii nostri din intreaga tara si pentru care avem parteneriate indelungate sunt: