Termeni si conditii

Bine ati venit pe website-ul www.kondorinvest.ro!

In calitate de utilizator al acestui website, aveti dreptul de a beneficia de informatiile existente pe acesta. De aceea, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile de utilizare prezentate in cele ce urmeaza. Vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune “Termenilor si conditiilor” de utilizare, implica acceptul dumneavoastra explicit si reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

Compania S.C. Kondor Invest S.R.L. (denumita in continuare Kondor) are calitate de autor, de proprietar si de administrator al website-ului www.kondorinvest.ro.

Kondor  isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si sectiunile “Termeni si conditii” si “Politica de confidentialitate” ale website-ului, fara notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati sectiunea periodic, pentru a verifica Termenii si conditiile pe care le-ati agreat.

Drepturi de autor

Copyrightul pentru informatiile existente pe acest website se afla exclusiv in posesia Kondor, autorul acestui website, care beneficiaza de toate drepturile legale ale autorilor, asa cum este prevazut in legislatiile romana si internationala in vigoare.

In baza acestora si in absenta altor notificari scrise, orice tip de material precum: text, logo-uri, design-uri, icon-uri, imagini, fotografii, ilustratii, inregistrari audio sau video etc. constituie proprietatea Kondor si pot constitui obiectul unei licente care poate fi folosita numai de catre acesta.

Preluarea integrala sau partiala a oricarui tip de informatie de pe acest website (dintre cele amintite in paragraful anterior si dintre altele similare acestora) este posibila si considerata legala numai cu respectarea urmatoarelor conditii:

 • materialul preluat ca atare sau citat de pe website-ul www.kondorinvest.ro va fi afisat numai insotit de precizarea preluarii lui exclusiv de pe acest website si nu va fi insusit de catre utilizator;
 • reproducerea sau citarea va fi realizata cu precizarea sursei, in una dintre formele enuntate mai jos:
  • sursa: site-ul Kondor, producator de produse rezidentiale si industriale pentru protectie, izolare si umbrire;
  • sursa: www.kondorinvest.ro;
  • conform website-ului producatorului roman de solutii rezidentiale si industriale pentru protectie, izolare si umbrire – www.kondorinvest.ro;
  • orice alta specificare clara, care are acelasi inteles cu cel al enunturilor anterioare.
 • materialul reprodus sau citat nu va fi modificat in niciun fel si nu vor fi extrase fragmente care isi pot modifica intelesul in afara contextului.

Licente de utilizare

Kondor permite utilizarea libera a website-ul www.kondorinvest.ro si a tuturor materialele din cuprinsul acestuia, cu mentiunea ca: niciun material de pe website nu poate fi preluat partial, integral sau modificat fara acordul prealabil si comunicat in scris de catre Kondor.

Orice tip de continut de pe website-ul www.kondorinvest.ro este proprietatea Kondor si a furnizorilor sai si include, dar nu se rezuma la: logo, text, imagini, filme si toate celelalte informatii, prezentate sub orice forma. Orice litigiu ar putea surveni in legatura cu www.kondorinvest.ro se supune legistatiei de drept comun din Romania.

Kondor va ofera posibilitatea utilizarii acestui website numai cu urmatoarele conditii aparate si prevazute de legile in domeniul drepturilor de autor din Romania:

 • intrebuintarea in scopuri comerciale a informatiilor de pe acest website;
 • preluarea, copierea, duplicarea, distribuirea si arhivarea in scopuri comerciale a materialelor in oricare dintre aceste formate si nu numai: text, logo, imagine, ilustratie, design, icon, fotografie, inregistrare audio/video etc., se face cu acordul prealabil, in scris, din partea Kondor.

Nerespectarea Termenilor si a conditiilor atrage dupa sine raspunderea civila sau penala, in conformitate cu legile romanesti in vigoare.

Marci

Marca Kondor este marca inregistrata a companiei S.C. Kondor Invest S.R.L. Domeniul www.kondorinvest.ro este proprietatea S.C. Kondor Invest S.R.L. Utilizarea marcii Kondor, a domeniului www.kondorinvest.ro sau a denumirii Kondor fara permisiune prealabila scrisa din partea companiei Kondor Invest este interzisa si se poate pedepsi in consecinta, conform cu legislatia in vigoare.

Utilizarea mentionata anterior include, dar nu se limiteaza la urmatoarele forme:

 • folosirea directa;
 • folosirea “ascunsa” a marcii Kondor, a domeniului www.kondorinvest.ro sau a denumirii Kondor (sub forma de, dar nu limitata exclusiv la: meta tag-uri si alte tipuri de metode de cautare web sau de indexare).

Confidentialitate

Informatiile cu caracter personal, de tipul: nume, adresa, e-mail sau numar de telefon, transmise prin intermediul postei electronice sau a platformei de comenzi online – www.comenzi.kondorinvest.ro - sunt confidentiale si vor fi prelucrate in conformitate cu reglementarile legislative romanesti in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal.

Orice fel de informatie furnizata in cunostinta de cauza, prin intermediul website-ului si care devine vizibila pe website, datorita softului pe care se realizeaza aceasta informare, nu va fi considerata confidentiala. Asadar, aceasta nu va fi protejata de legile in vigoare privind proprietate intelectuala.

Garantii si exonerarea de raspundere

Kondor nu garanteaza ca utilizarea website-ului www.kondorinvest.ro si a serverelor pe care este gazduit acesta sau ca downloadarea materialelor de pe website nu prezinta riscul de virusare sau de transmitere a altor componente informatice potential daunatoare. Asadar, nu va raspunde pentru eventuale daune de ordin direct sau indirect, cauzate de accesarea/vizitarea/utilizarea website-ului si a informatiilor de pe acesta.

Kondor nu este responsabil pentru erori, omisiuni sau lucruri asemanatoare, care au efecte asupra redactarii sau prezentarii oricarui tip de material de pe website. Kondor nu acorda garantie privind continutul si folosirea website-ului.

Kondor nu este si nu poate fi facut responsabil pentru neconcordante, indisponibilitate sau alte defecte ale website-ului www.kondorinvest.ro sau ale continutului sau, determinate de cauze obiective.

Drepturile utilizatorilor

Kondor se angajeaza sa incerce furnizarea de informatii complete, reale, obiective si actuale. Insa  Kondor nu poate fi facut raspunzator pentru posibile inadvertente sau omisiuni privind continutul site-ului.

Kondor nu poate fi invinuit pentru neconcordantele care ar putea surveni intre informatiile furnizate pe website-ul www.kondorinvest.ro si legislatia in vigoare din tara dumneavoastra. Accesand si utilizand acest website, va asumati in totalitate raspunderea pentru intelegerea si asimilarea continutului sau.

Securitate

Actiunile neautorizate si orice tentative de acest fel, precum: utilizarea frauduloasa si abuziva, accesul neautorizat si blocarea accesului, preluarea exacta, totala sau partiala, duplicarea, copierea, furnizarea si arhivarea in scop comercial a elementelor grafice (logo-uri, imagini, ilustratii, fotografii, design-uri, icon-uri, inregistrari audio si video) sau a textelor etc., fara acordul prealabil si exprimat in scris din partea Kondor, vor fi supuse pedepsei prevazute de legislatia in vigoare a Romaniei.

Legislatie

Termenii si conditiile enuntate pe acest website sunt protejate si se supun legislatiei romane in vigoare. Instantele in drept din Romania sunt singurele in masura sa solutioneze eventualele litigii ce ar putea aparea in legatura cu prevederile anterioare din Termenii si conditiile prezentului website, litigii care nu pot fi solutionate pe cale amiabila.

Peste 800 de companii ne considera un partener de incredere, devino si tu partenerul nostru!

Doresc sa devin!