AUTOMATIZARI PORTI BATANTE

Automatizarile Kondor sunt concepute pentru a fi eficiente in cazul portilor batante cu unul sau doua canate. Acestea functioneaza optim pe orice vreme (ploi, ninsori, vant puternic) si sunt rezistente la temperaturi intre -15áµ’C si +50áµ’C.

 

PHOBOS S

Sunt sisteme electromecanice cu brat fix pentru porti batante cu doua canate.

Dimensiunile canatelor: sunt ideale pentru canate pana la 2000 mm lungime si 250 kg/canat.

Unitatea de comanda include: sistem de reducere a vitezei, fotocelule pentru detectarea obstacolelor, sistem de blocare mecanica, sistem de eliberare cu cheie triunghiulara, transmitator cu doua canale, sistem de semnalizare cu antena.

Mai multe detalii

 

PHOBOS L

Sunt sisteme electromecanice cu brat fix, proiectate pentru porti batante cu doua canate.

Dimensiunile canatelor: ideale pentru canate pana in 3000 mm/canat sau 5000 mm/canat (pentru cele cu yala electromagnetica) si greutate maxima de 250 kg/canat.

Unitate de comanda include: sistem de prindere pe porti, o pereche de fotocelule pentru detectarea obstacolelor, sistem de blocare mecanica, sistem de eliberare pe baza de cheie triunghiulara, sistem de semnalizare luminoasa cu antena, cip de control cu receptor incorporat, transmitator cu doua canale.

Mai multe detalii

VIRGO

Sunt sisteme electromecanice cu brat articulat, care actioneaza porti batante cu doua canate.

Dimensiunile canatelor: ideale pentru canate pana in 2000 mm si greutate pana la 200 kg.

Unitatea de comanda include: operator electromecanic, posibilitate de deschidere a bratului in unghi maxim de pana la 120áµ’, comutator electromecanic, sistem de incetinire a vitezei, sistem de blocare mecanica, sistem de eliberare cu levier si cheie triunghiulara, cip de control cu receptor incorporat, transmitator cu doua canale, semnalizator cu antena.

Mai multe detalii

Recomandare:


Va sugeram sa promovati aceste produse in orice sezon, in special toamna. Sunt rezistente, practice si usor de adaptat tuturor tipurilor de porti.  

Optimizeaza actionarea portilor

Sunt robuste si fiabile. Pot fi utilizate in cazul portilor cu deschidere spre interior sau spre exterior, in cazul unui spatiu de manevra redus si in cazul portilor cu canate de dimensiuni mari, care pot ajunge pana la 3,5 m. 

 

KIT PHOBOS S

Este realizat pentru operarea portilor batante cu doua canate.

Dimensiuni canate: greutate maxima de 250 kg/canat si lungime maxima de 2000 mm/canat.

Kitul automatizarii include: sistem de prindere pe porti, doua telecomenzi cu doua canale fiecare, unitate de comanda, receptor de cuplare, lampa de semnalizare intermitenta si set senzori de fotocelule sincronizate.

Varianta economica cuprinde: sistem de prindere pe porti, doua telecomenzi cu doua canale, unitate de comanda, receptor cuplare.

Mai multe detalii

KIT PHOBOS L

Este garantat sa asigure o buna actionare a portilor batante cu doua canate.

Dimensiuni canate: lungime pana la 3000 mm/canat sau 5000 mm/canat (daca se foloseste o yala electromagnetica).

Kitul automatizarii include: unitate de comanda, sistem de prindere pe porti, cu doua telecomenzi cu doua canale, receptor de cuplare, lampa de semnalizare intermitenta, set senzori din fotocelule sincronizate.

Varianta economica cuprinde: sistem de prindere pe porti, doua telecomenzi cu doua canale, unitate de cuplare si receptor de cuplare.

Mai multe detalii

KIT VIRGO

Este proiectat sa actioneze cu randament foarte bun si o rezistenta mare porti batante cu doua canate.

Dimensiuni canate: lungimi pana in 2000 de mm/canat si 200 kg/canat.

Kitul automatizarii include: sistem de prindere pe porti, doua telecomenzi cu doua canale, receptor cuplare, lampa de semnalizare intermitenta si set senzori de fotocelule sincronizate.

Mai multe detalii

 

 

Recomandare:

Va sugeram sa includeti aceste produse in gama dumneavoastra, deoarece au o cerere mare, in special in perioada toamna - primavara. In plus, aceste produse sunt foarte usor de montat si va reduc costurile de calificare a montatorilor.

Ideale in orice conditii climatice

Sunt folosite pentru actionarea de la distanta a portilor batante. Functioneaza optim chiar si in caz de ploi, ninsori, vant puternic si alte intemperii. Sunt rezistente si au o durata de functionare indelungata. 


PHOBOS S

PHOBOS L


VIRGO

KIT PHOBOS S
KIT PHOBOS L
KIT VIRGO

Recomandare:


Va recomandam sa promovati aceste sisteme datorita caracteristicilor lor functionale. Se pot monta pe orice vreme si au o rezistenta mare in timp.

 

 

Sisteme de inalta tehnologie 

Automatizarile portilor batante va asigura o afacere profitabila tot timpul anului si, de asemenea, fidelizarea clientilor, datorita calitatii si functionalitatii acestora.

 

1. Cerere pe piata

Cerere in crestere toamna.
Aceste sisteme sunt utile tot timpul anului, insa isi fac simtita utilitatea in principal in perioada toamna - iarna. Cresc conforul utilizatorilor, de aceea puteti calcula pentru ele un adaos comercial mare.

2. Timp de montaj

Numai 3 – 4 ore.
Sunt sisteme complexe, care necesita cursuri de calificare pentru montaj. Noi va asiguram suportul tehnic necesar pentru obtinerea unui timp de montaj optim. Va punem la dispozitie materiale printate si online.

3. Dificultate la montaj

Aproximativ 50%.
Este direct dependenta de complexitatea lor mare. Pentru intelegerea principiilor tehnice si pentru reducerea dificultatii la montaj, va asiguram suport tehnic prin telefon, e-mail si prin deplasarea Caravanei Tehnice Kondor la sediul dumneavoastra.

4. Numar de montatori

Echipe din 2 montatori.
Pot fi montate de numai doi montatori calificati, in conditiile pregatirii lor anterioare. Pentru reducerea costurilor de calificare, va asiguram suport tehnic profesionist prin mijloacele amintite anterior, respectiv prin intermediul Kondor Training Academy.

5. Avantaje pentru utilizatori

Cresc confortul utilizatorilor in orice anotimp.
Functioneaza la fel de bine in orice conditii climatice: ploaie, ninsoare, vant puternic, temperaturi ridicate. Prin actionare automata, aceste sisteme ajuta la evitarea disconfortului si permit accesul usor si sigur.

Ce iti garantam

In 2014, Kondor a primit votul de “Partener de incredere”. Peste 800 de companii ne considera un partener pe care se pot baza.

Motivele pentru care ne aleg colaboratorii nostri din intreaga tara si pentru care avem parteneriate indelungate sunt: