PLASE PE BALAMALE

Plasele pe balamale sunt modelul clasic, cu prindere in balamale si deschidere spre exterior, cu ajutorul unui maner cu design discret. Sita este realizata din fibra de sticla ignifuga, fixata pe o rama din aluminiu extrudat. Stabilitatea este data de coltari, iar rezistenta este oferita de calitatea materialelor. 

 

Caracteristici

1.   Se monteaza atat la ferestre, cat si la usi.

2.   Sunt destinate caselor particulare si spatiilor de birouri.

3.   Au modelul clasic de plasa si cea mai simpla modalitate de montaj cu cea mai usoara actionare.

4.   Sita este fabricata din fibra de sticla ignifuga, cu ochiuri fine.

5.   Sita este fixata pe un cadru din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, cu prindere in

      balamale si fixare in coltari.

6.   Se deschid spre exterior, cu ajutorul unui blocator cu design discret.

7.   Se monteaza si se demonteaza usor, fara ajutorul unei echipe de montaj. 

8.   Pot avea dimensiuni mari, cu lungimi de pana la 1500 mm si inaltimi de pana la 2500 mm.

9.   Se pot monta pe orice tip de tamplarie si nu necesita modificarea acesteia. 

10.  Rama poate fi vopsita intr-o gama variata de culori.


Vizualizati toate caracteristicile

Recomandare:

Va recomandam sa includeti si aceste produse in gama dumneavoastra. Modelul clasic si calitatea materialelor reprezinta avantajele care explica cererea mare a acestor produse.

Gama coloristica variata 

Ramele sunt vopsite in camp electrostatic, lucru care ofera o rezistenta foarte mare a culorii. Aceste sisteme pot fi vopsite intr-o gama mare de culori, atat culori standard, cat si culori imitatie lemn.  

 

Culori STANDARD*

 

 

 

 

Culori OPTIONALE

 

 

 

 

*Culorile standard nu au costuri suplimentare si au termene rapide de livrare.

 

Recomandare:

Va recomandam sa promovati culorile imitatie lemn pentru acest tip de plasa tantari. Acest beneficiu creste cererea cu pana la 20%. Culoarea este un criteriu important pentru designul plaselor.  

Dimensiuni foarte variate

Pot fi confectionate pentru usi si ferestre, in functie de necesitatile tamplariei. Deoarece este un model clasic, cu o structura simpla, poate fi realizat pe dimensiuni foarte variate.

 

Cote (mm)

Inaltime: 600 - 2500 
Latime: 600 - 1300

Latime minima (mm)        

600 

Latime maxima (mm)

1500 

Inaltime maxima (mm)

2500 

Observatie: Pentru dimensiuni care nu sunt specificate in tabel, va rugam sa luati legatura cu un consultant Kondor.


Vizualizati dimensiunile posibile

Recomandare:

Va sugeram sa promovati aceste plase impotriva insectelor. Modelul clasic si posibilitatea montarii la usi si ferestre sunt beneficii care le cresc cerere si valoarea de piata. 

Cele mai simple si eficiente sisteme

Plasele antiinsecte pe balamale sunt solutia practica la indemana clientilor dumneavoastra, in principal datorita unui raport calitate/pret foarte bun. Plasele pe balamale fac parte din varianta economica de plase antiinsecte si satisfac nevoile primare de confort pe timpul verii.


Prezentare plase


Dimensiuni si culori

Recomandare:


Va puteti creste incasarile pe timpul verii prin vanzarea acestor plase. Datorita beneficiilor aduse, puteti calcula la pretul produsului un adaos intre mediu si mare.

 

Functionalitate si rezistenta impotriva ruperii

Plasele pe balamale sunt produse de protectie cu o mare utilitate in perioada verii. Sunt indispensabile in sezonul cald si au o cerere mare, datorita calitatii lor. Sita este confectionata din fibra de sticla ignifuga, iar rama este fabricata din aluminiu extrudat, vopsit in camp electrostatic.

 

1. Cerere pe piata

Foarte mare, mai ales vara. 
Cererea este garantata de beneficiile mari ale plaselor. Cererea se formeaza spontan, fara a fi nevoie de costuri suplimentare pentru promovarea sau mentinerea vanzarilor dumneavoastra. Sunt cerute mai ales vara, dar si primavara si toamna.

2. Timp de montaj

Numai 5 - 10 minute pentru o plasa.
Aceste aspecte contribuie la un bun managemet al timpului si la cresterea veniturilor companiei dumnevoastra, datorita timpului foarte scurt pentru o lucrare. In acest fel, puteti avea si un bun control asupra programarii lucrarilor echipelor de montaj.

3. Dificultate la montaj

Numai 5% dificultate.
Este un model simplu, care aproape ca nu necesita o pregatire prealabila a montatorilor. Montajul va fi astfel foarte rapid si usor. De asemenea, va reduceti considerabil costurile cu pregatirea angajatilor.

4. Numar montatori

Numai 1 montator pentru o plasa.
Costurile de personal sunt cele mai scazute pentru produsele din categoria de sisteme de protectie impotriva insectelor. Iar acest tip de plasa este cel mai simplu de montat, montarea si demontarea lui putand fi realizata chiar de catre utilizatori.

5. Avantaje pentru utilizatori

Montare/demontare usoara si economia spatiului.
Printre cele mai mari avantaje pentru clientii dumneavoastra se numara: posibilitatea de a fi montate/demontate foarte simplu si rapid, actionarea usoara, spre exterior, materialele de calitate, care ii ofera rezistenta mare la intemperii. 

Ce iti garantam

In 2014, Kondor a primit votul de “Partener de incredere”. Peste 800 de companii ne considera un partener pe care se pot baza.

Motivele pentru care ne aleg colaboratorii nostri din intreaga tara si pentru care avem parteneriate indelungate sunt: