Usi frigorifice

USI FRIGORIFICE

Usile frigorifice sunt utilizate pentru inchiderea etansa a spatiilor frigorifice si pentru izolarea optima a incaperilor de depozitare care necesita o temperatura constanta in permanenta.

 

 

USI FRIGORIFICE GLISANTE PENTRU CONGELARE LA -40áµ’

Blatul usii: este izolat cu spuma poliuretanica cu grosime de 120 mm. Fetele sunt fabricate din tabla de otel vopsita electrostatic sau din inox.

Incuietoare: este prevazuta cu dispozitiv de deblocare din interior, pentru cazuri de urgenta.

Include si varianta de usa glisanta pentru refrigerare, prevazuta cu pasaj de trecere pentru linie de transport.

Aceasta este izolata cu spuma poliuretanica cu grosime de 90 mm si are fete din tabla de otel vopsite in camp electrostic sau din inox.

Mai multe detalii

 

USI FRIGORIFICE PIVOTANTE PENTRU CONGELARE LA -40áµ’

Blatul usii: este izolat cu spuma poliuretanica cu grosime de 120 mm si detine fete din tabla de otel vopsita electrostatic sau din inox.

Incuietoare: este prevazuta cu dispozitiv de deblocare din interior, pentru cazuri de urgenta. 

Contine si varianta de usa pivotanta pentru refrigerare, prevazuta cu pasaj de trecere pentru linie de transport.

Aceasta varianta este izolata cu spuma poliuretanica cu grosime de 68 mm si are fete din tabla de otel vopsita in camp electrostic sau din inox.

Mai multe variante 

Recomandare:

Va sugeram sa optati pentru aceste usi care respecta perfect criteriile functionale ale spatiilor frigorifice de depozitare. Pentru alegerea modelului adecvat, va rugam sa cereti parerea avizata a unui proiectant Kondor.

 

Versatile si practice in orice context

Usile frigorifice sunt sisteme produse in diferite versiuni, pentru a corespunde tuturor specificatiilor tehnice ale camerelor frigorifice sau conditiilor de utilizare din cadrul afacerii dumneavoastra.

 

Tip usa

Dimensiuni de gabarit

Lx (mm)

Hx (mm)

Usa frigorifica glisanta

3250

3650

4450

2500 

2800

2800

Usa frigorifica pivotanta

1180

1280

1280

2040

2140

2240

Recomandare:

Va sugeram sa achizitionati aceste sisteme cu eficienta mare. Ofera posibilitatea adaptarii la orice conditii de utilizare si la orice specificatii tehnice. 

Cel mai practic si functional sistem de izolare

Au scopul de a mentine temperatura constanta, atat pentru temperaturi pozitive, pentru temperaturi medii sau pentru temperaturi negative.


Usi frigorifice glisante pentru congelare la -40áµ’


Usi frigorifice glisante pentru congelare la -40áµ’

Recomandare:

Va sugeram sa apelati la un proiectant Kondor pentru cea mai potrivita alegere a usilor frigorifice. Gama lor include variante glisante si pivotante, fiecare cu detalii tehnice specifice. 

Sisteme performante si moderne

Sunt sisteme de izolare foarte importante pentru procedurile din cadrul industriei alimentare. Acestea asigura functionarea si cresc randamentul afacerii dumneavoastra.

 

1. Calitate 

Usile frigorifice sunt sisteme care asigura randamentul afacerilor din domeniul alimentar. Acestea isi dovedesc utilitatea in special in sezonul cald, cand este necesara mentinerea unei temperaturi scazute, pentru conservarea corecta a produselor. 

2. Functionalitate

Inchiderea ermetica, izolarea perfecta, fluxul de intrari/iesiri si accesul usor sunt principalele beneficii ale acestor sisteme. Acestea eficientizeaza foarte mult procedurile de lucru.

3. Rezistenta

Produsele practice si de uz indelungat, cum este cazul usilor frigorifice, trebuie sa prezinte o rezistenta mare la folosirea indelungata si intensiva, precum si la diversi factori mecanici sau climaterici care pot actiona asupra lor. De aceea, va oferim cele mai performante sisteme de izolare termica.

Ce iti garantam

In 2014, Kondor a primit votul de “Partener de incredere”. Peste 800 de companii ne considera un partener pe care se pot baza.

Motivele pentru care ne aleg colaboratorii nostri din intreaga tara si pentru care avem parteneriate indelungate sunt: