Politica de confidentialitate

Statutul Kondor

Kondor este un operator de date cu caracter personal, conform Notificarii Nr. 0020393.

Ce constituie informatii personale?

Conform normelor romenesti in vigoare, constituie informatie personala orice informatie care apartine de si defineste o persoana fizica, precum un client, un colaborator sau un partener de afaceri.

Sunt considerate informatii cu caracter personal: numele, adresa, e-mail-ul, numarul de telefon si alte date necesare identificarii, transmise prin intermediul postei electronice sau a Platformei de comenzi online.

Comunicarile sau informarile postate vizibil pe website nu sunt considerate confidentiale. Asadar, nu vor fi protejate de drepturile romanesti in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal.

In ce scopuri utilizam informatiile personale?

Datele cu caracter personal pe care le colectam de la dumneavoastra sunt necesare pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii companiei.

Pentru a va oferi garantia ca informatiile prezentate sunt credibile, ne luam angajamentul ca datele furnizate sa fie utilizate strict in scopul:

  • de a va furniza informatiile necesare luarii deciziei corecte si in cunostinta de cauza sau de a va transmite oferte de pret conform solicitarii transmise prin intermediul platformei de comenzi online;
  • de a va livra produsele comandate si de a va oferi serviciile corespondente;
  • de a va prezenta noile produse, servicii si oferte, la solicitarea si cu acordul dumneavoastra, exprimat in scris sau oferit implicit prin agreerea diversilor Termeni si conditii;
  • de a indeplini obligatiile legale izvorate din parteneriat sau colaborare;
  • de a imbunatati produsele, serviciile sau ofertele existente.

Orice informatie cu caracter personal este considerata confidentiala, se supune Politicii de confidentialitate si va fi tratata in consecinta.

Peste 800 de companii ne considera un partener de incredere, devino si tu partenerul nostru!

Doresc sa devin!