RULOURI TRANSPARENTE CU RULARE PE TAMBUR

Inaltimea lor poate ajunge pana la 3 metri si in functie de aceasta variaza si posibilitatea de actionare. Performanta lor consta atat in capacitatea de protectie eficienta in caz de ploi, ninsori si vant puternic, cat si in manevrarea usoara, care nu difera in functie de dimensiune.


Vizualizati brosura de prezentare (PDF)

Caracteristici

1. Se utilizeaza in principal pentru terasele restaurantelor, dar si pentru balcoane.

2. Au forma unor copertine cu rulare in plan vertical.

3. Pentru actionarea lor se folosesc console laterale cu prindere fixa.

4.  Pentru fixare se folosesc console de mijloc si banda cu arici.

5. In partea de jos, fixarea se realizeaza cu doua carlige, care prind lamela terminala.

6. Culoarea standard a consolei si a tamburului este gri (RAL 7035). 


Vizualizati toate caracteristicile

Recomandare:

Va sugeram sa promovati aceste sisteme care imbina caracteristicile practice cu cele estetice. Sunt ideale pentru terasele restaurantelor, intrucat se actioneaza usor si au un design elegant.

Aspect perfect si cromatica variata

Rulourile transparente se realizeaza intr-o mare varietate de culori, fapt care le creste utilitatea, putand fi asortate la orice cromatica a spatiilor pe care le izoleaza.

 

Culori sort si intarituri

 

 

 

 

Culori lamela terminala si console

 

 

  


Manivela este de culoare alba sau neagra. 

Recomandare:

Va sugeram sa promovati toata gama de culori, pentru a creste calitatea acestor sisteme. Datorita beneficiilor lor, rulourile cu tambur permit calcularea unui adaos comercial mediu spre mare.

 

Indiferent de dimensiune, aceeasi performanta

Rulourile transparente cu rulare pe tambur se pot utiliza pentru a proteja spatii cu dimensiuni de pana la 12,6 mp. De aceea, aceste sisteme sunt ideale pentru terasele mari, care necesita o protectie inalta.

 

Latime (mm) x Inaltime (mm)

3600 x 3000

Latime (mm) x Inaltime (mm)

3000 x 3200

Latime (mm) x Inaltime (mm)

2800 x 3500

Suprafata maxima (mp)

10

Dimensiune sort (mm)

150 / 200 / 250

Dimensiune ax (mm)

70 (l < 3000 mm)

80 (l < 5000 mm)

Grosime cristal (mm)

0,8

 


Vizualizati toate dimensiunile posibile

Recomandare:


Va sugeram sa promovati aceste produse tot timpul anului. Astfel, va puteti creste vanzarile cu pana la 10% mai ales toamna, iarna si primavara.

 

Perfect functionale in orice conditii climatice

Accesoriile optionale cresc utilitatea acestor sisteme: rezistenta, izolare, confort. Se pot dota cu sort pentru scurgerea apei, carlige de pardoseala, banda cu arici pentru fixare suplimentara, fermoar termosudabil.

 

Accesorii

Carlige suplimentare de pardoseala

Sort - 200 mm

Sort - 250 mm

Banda cu arici (Velcro) - 25 mm

Banda cu arici (Velcro) - 50 mm

Banda cu arici (Velcro) - 100 mm

Fermoar termosudabil

Recomandare:


Va sugeram sa prezentati clientilor dumneavoastra toata gama de accesorii optionale. Acestea cresc durata de viata si calitatea rulourilor cu tambur.

Actionare simpla, oricand este nevoie

Sunt pereti antivant foarte practici. Se actioneaza cu ajutorul unei manivele mari, de 1,5 metri. Aceasta si axul discret pe care se ruleaza cristalul transparent asigura o functionare simpla si durabila a intregului sistem. 


Prezentare


Dimensiuni

Recomandare:

Va sugeram sa va adresati cu aceste sisteme in principal restaurantelor si hotelurilor. Sunt rezistente si se actioneaza foarte usor. In plus, au un raport calitate/pret foarte bun.

Necesare 3 anotimpuri pe an

Rulourile transparente cu rulare pe tambur mai sunt cunoscute si sub denumirea de pereti transparenti cu rulare pe tambur sau pereti antivant cu rulare pe tambur. Indiferent de denumire, aceste sisteme se caracterizeaza prin eficienta mare, utilizare variata, caracteristici estetice atractive.

 

1. Cerere pe piata

Cerere mare 3 anotimpuri pe an.
Aceste sisteme sunt produse versatile, care va ofera o piata de desfacere mare. Intrucat sunt utilizate 3 anotimpuri pe an, de toamna pana primavara, rulourile va asigura un venit permanent.

2. Timp de montaj

Interval mediu cuprins intre 1 si 1,5 ore.
Pentru obtinerae unui timp bun de montaj, va punem la dispozitie catalogul de prezentare, manuale tehnice si departamente specifice: Departamentul Tehnic, Departamentul de Asistenta Clienti, Caravana Tehnica Kondor.

3. Dificulatate la montaj

Numai 15%.
Au beneficiul de a fi realizate pe baza unei structuri simple, care permite montajul si demontajul simplu si rapid. In ceea ce priveste afacerea dumneavoastra, acesta este un beneficiu care se concretizeaza in reducerea costurilor cu pregatirea montatorilor.

4. Numar de montatori

Echipe de numai 2 montatori.
Va permite organizarea mai multor echipe pentru preluarea unui numar mare de lucrari in acelasi interval de timp. Pe de o parte, va reduceti costurile cu personalul, iar pe de alta parte, va cresteti veniturile printr-un numar mai mare de clienti.

5. Avantaje pentru utilizatori

Sisteme cu design special si functionalitate mare.
Rulourile cu tambur se utilizeaza 3 anotimpuri pe an, pentru a oferi izolatie impotriva intemperiilor: vant puternic, ploi sau ninsori. Datorita rezistentei mari, aceste produse sunt functionale timp indelungat fara a-si modifica aspectul.

Ce iti garantam

In 2014, Kondor a primit votul de “Partener de incredere”. Peste 800 de companii ne considera un partener pe care se pot baza.

Motivele pentru care ne aleg colaboratorii nostri din intreaga tara si pentru care avem parteneriate indelungate sunt: