USI RAPIDE

Usile rapide sunt sisteme de inchidere a unor spatii si de asigurare a accesului rapid si usor in hale industriale de productie, in magazii, depozite si alte cladiri cu scopuri asemanatoare, caracterizate de un flux mare de produse.

 

USI RAPIDE PLIANTE

Tipuri: pot fi pentru exterior si pentru interior.

Copertinele acestor usi sunt realizate din PVC si sunt prevazute cu ranforsari transversale din fibra de sticla pozitionata in tevi din otel.

Garnituri: sunt pozitionate la capetele tevilor, previn ruperea lor si amortizeaza zgomotul.

Cadrul exterior: este fabricat din tabla de otel galvanizat. Are rol de sustinere a rezistentei in utilizare si este format din 2 tronsoane cu rol de ghidaj si o baza de sprijin. 

Platforma de sus prezinta o caseta in care este pozitionat mecanismul de strangere.

Mai multe detalii

USI RAPIDE CU RULARE

Sunt concepute pentru a asigura accesul rapid in spatiile de depozitare si au o viteza mare de rulare a usii, care permite inchiderea si deschiderea rapida a acesteia.

Este destinat deschiderilor de dimensiuni mici si medii, care sunt caracterizate de un flux permanent de intrari/iesiri.

Ruleaza pe verticala si economisesc spatiul.

Usi pentru interior: organizeaza si eficientizeaza spatiul.

Usi pentru exterior: sunt prevazute cu dispozitive suplimentare de siguranta.

Mai multe detalii 

 

Recomandare:


Va sugeram sa va adresati unui proiectant Kondor pentru conformitatea usilor rapide cu detaliile tehnice ale spatiului pe care doriti sa il inchideti. 

 

Paleta variata de nuante si rezistenta mare a culorii

Usile rapide ofera in aceeasi masura beneficii functionale si beneficii estetice, acestea fiind concepute atat pentru interior, cat si pentru exterior.

 

Gama de culori

 

 

 

 

 

  

Recomandare:

Utilizati un tip adecvat de usa rapida, care va ofera varianta constructiva si functionala optima pentru afacerea dumneavoastra. Pentru sugestii avizate, va rugam sa va adresati unui proiectant Kondor.

100% conform standardelor internationale

Pentru a preveni cazurile de accidentare survenite din utilizarea intensiva, usile rapide sunt dotate cu masuri de siguranta performante. 

 

COMPONENTE

Panou de control: este alcatuit din 2 componente pentru protectie, placa electronica si placa de putere pentru manevrele necesare, in concordanta cu normele RBT.

Motorul:este pozitionat langa ax. Caracteristicile principale ale motorului sunt: 1,5 CV, 3.000 rpm, 220/380 V, 50 Hz. Motorul este prevazut cu o frana care ofera o siguranta mai mare in stationare atunci cand usa este deschisa. De asemenea, motorul are inclus si un mecanism pentru deschiderea usilor in cazul in care este sistata alimentarea cu energie electrica.

Materiale: sunt realizate dintr-un material cu o rezistenta sporita, avand la interior o retea din poliester, iar la exterior, o protectie din PVC. Greutatea acestui material este de 900 grame/m2.

Cadrul: este alcatuit din 2 parti laterale si o traversa, realizate din otel pliat de 3 mm grosime, care poate fi vopsit in culoarea solicitata de catre client.

Sistem de actionare cu: buton, bucla magnetica, tastatura magnetica, radar, totocelula. 

Designul usilor rapide Kondor: indeplineste normele UNE-EN12453, 12604, 12635 si 1324-1.

Recomandare:


Va sugeram sa cereti sfatul unui proiectant Kondor pentru alegerea unui
 sistem de siguranta pentru aceste usi. 

Mai rapid, mai simplu, mai fiabil

Usile rapide sunt sisteme concepute special pentru a oferi cel mai rapid si usor acces in incinta unei cladiri sau a unei incaperi. Detaliile acestui produs si fabricarea lor pentru a corespunde cerintelor tehnice ale spatiului dumneavoastra pot fi solicitate direct unui proiectant Kondor. 


Usi rapide pliante


Usi rapide cu rulare

Recomandare:

Va sugeram sa achizitionati aceste sisteme ideale atat pentru exterior, cat si pentru interior. Au o calitate inalta, care le asigura o functionare optima chiar si in caz de intemperii sau de utilizare intensiva.

Acces rapid, siguranta, design modern

Usile rapide sunt sisteme moderne de acces usor in incinta cladirilor, putand fi actionate atat manual, cat si prin intermediul senzorilor, in functie de acestea variind si confortul utilizatorilor.

 

1. Calitate

Usile rapide sunt realizate din materiale rezistente, care sa isi mentina utilitatea timp indelungat, chiar si in cazul unui flux foarte mare de marfuri. Calitatea materialelor este dublata de sistemele functionale de actionare si de designul modern.

2. Functionalitate

Mecanismele care ofera un caracter practic acestor usi includ posibilitatile de actionare (cu buton, cu bucla magnetica, cu tastatura magnetica, cu radar, cu fotocelula), sistemele de detectare a obstacolelor (fotocelule, banda electrica de securitate).

3. Rezistenta

Sunt sisteme care pot fi utilizate timp indelungat, fiind fabricate din materiale si componente de calitate. Proiectate pentru accesari foarte dese, aceste usi au o viteza de rulare mare si garanteaza un bun managemt al timpului.

Ce iti garantam

In 2014, Kondor a primit votul de “Partener de incredere”. Peste 800 de companii ne considera un partener pe care se pot baza.

Motivele pentru care ne aleg colaboratorii nostri din intreaga tara si pentru care avem parteneriate indelungate sunt: