USI GLISANTE

Pot fi o solutie pentru orice spatiu. Pot avea orice dimensiune, se instaleaza usor si sunt fiabile datorita tehnologiei avansate de fabricatie.

 

REI 120 CU UN CANAT

Sunt fabricate integral din elemente metalice galvanizate.

Canat realizat din panouri din otel galvanizat cu grosimea de 90 mm, acoperit cu un strat gros de material izolator, fixat prin balamale superioare si inferioare.

Foi de usa confectionate din panouri tip modul cu grosime de 90 mm, schelet interior realizat din structura de otel zincat, imbracat cu materiale izolante.

Tabla de grosime 0,8 mm prevopsita cu 4 straturi de vopsea si protectie anticoroziva.

Mai multe detalii

 

REI 120 CU DOUA CANATE

Sunt confectionate integral din elemente metalice galvanizate.

Canat realizat din panouri din otel galvanizat cu grosimea de 98 mm. Este acoperit cu un strat gros de material izolator si este fixat prin balamale superioare si inferioare.

Foi de usa confectionate din panouri modulare de 90 mm grosime si schelet interior din structura de otel zincat, imbracat cu materiale izolante.

Tabla cu grosimea de 0,8 mm, vopsita cu 4 straturi de vopsea cu protectie anticoroziva.

Mai multe detalii

REI 180 CU UN CANAT

Sunt realizate integral din elemente metalice galvanizate.

Canat confectionat din panouri din otel galvanizat cu grosimea de 118 mm. Este acoperit cu strat gros de material izolator si se fixeaza prin balamale superioare si inferioare.

Foi de usa confectionate din panouri de tip modul, care au grosimea de 90 mm, iar scheletul interior este realizat din structura de otel zincat, imbracat cu materiale izolante.

Tabla de grosime 0,8 mm este prevopsita cu 4 straturi de vopsea si este prevazuta cu protectie anticoroziva.

Mai multe detalii 

Recomandare:

Va sugeram sa contactati un proiectant Kondor pentru o oferta personalizata in ceea ce priveste varianta constructiva care se potriveste cel mai bine nevoii dumneavoastra. 

Paleta larga de culori

Usile glisante se compun din sisteme de inalta generatie si tehnologie, care se pot utiliza in orice context. Acestea sunt versatile atat sub aspect functional, cat si sub aspect estetic.

 

Culori

 

Recomandare:

Va sugeram sa comandati aceste usi. Se potrivesc oricarui design si arhitecturi. Gama variata de modele si optiuni asigura o functionare performanta in context comercial, industrial sau de firma.

 

 

Competitive si fiabile

Usile glisante se comporta ca sisteme de inchidere, de compartimentare, de izolare, de protectie si de eficientizare a traficului.

 

ACCESORII

1. Amortizor hidraulic de capat de cursa.
2. Sistem de reglare a vitezei la inchiderea usii.
3. Sistem de retinere a foii de usa in pozitia deschisa, legat la centrala de detectie locala sau

    la sistemul de detectie a incendiilor cu care este prevazuta cladirea.
4. Zavor cu parghie lateral pe foaia usii, situat pe partea opusa peretelui, care are scopul de a

    inchide usa pe timp de noapte.
5. Culori RAL disponibile: Verde Pastel - RAL 6033, Gri - RAL 7035, Alb-Gri - RAL 9002, Alb -

    RAL 9010, Albastru - RAL 5010, Rosu - RAL 3000, Argintiu - RAL 9006.
6. Centrala pentru gestiunea electromagnetilor.
7. Baterie de suplinire a lipsei de tensiune la alimentarea centralei de gestiune a
    electromagnetilor.
8. Senzori de fum.


Mai multe detalii

Recomandare:

Va sugeram sa dotati aceste usi cu accesorii optionale. Un proiectant Kondor va poate oferi informatiile necesare pentru alegerea corecta a accesoriilor de care aveti nevoie.

 

Functionalitate si siguranta

Usile glisante Kondor pot fi utilizate atat in amenajarea spatiilor business sau comerciale, cat si a halelor, a depozitelor si a diverselor spatii industriale si de stocare a produselor si materialelor. 


REI 120 cu un canat


REI 120 cu doua canate


REI 180 cu un canat

Recomandare:


Va sugeram sa alegeti aceste usi daca in cadrul afacerii dumneavoastra exista conditii de lucru speciale. Sunt rezistente si se actioneaza rapid si usor.

Functionale si estetice

Furnizeaza o actionare simpla si rapida, datorita caracteristicilor functionale imbunatatite. Modelele disponibile se ajusteaza in functie de specificatiile tehnice ale spatiului pe care doriti sa il inchideti si sa il izolati.

 

1. Calitate

Sunt realizate din componente si materiale de cea mai inalta calitate si tehnologie. Intrucat sunt concepute pentru a oferi beneficii multiple, aceste usi sunt concepute pentru a respecta normele de calitate si siguranta prevazute in UNI 9723.

2. Functionalitate

Usile glisante asigura performanta inalta pe termen lung in ceea ce priveste: domeniul protectie impotriva incendiilor; domeniul inchiderii eficiente – ofera o inchidere ermetica si o izolare optima termica, fonica; domeniul organizarii spatiale – asigura o compartimentare functionala; domeniul rezistentei la uzura.

3. Rezistenta

Standardele inalte de calitate si siguranta pe care le indeplinesc usile glisante asigura o rezistenta mare a acestor sisteme la o utilizare indelungata, in conditii industriale. Aceasta rezistenta este evidenta atat din punct de vedere al functionarii optime, cat si din punct de vedere estetic. 

Ce iti garantam

In 2014, Kondor a primit votul de “Partener de incredere”. Peste 800 de companii ne considera un partener pe care se pot baza.

Motivele pentru care ne aleg colaboratorii nostri din intreaga tara si pentru care avem parteneriate indelungate sunt: