Copertine retractabile cu brat fix

COPERTINE RETRACTABILE CU BRAT FIX

Sunt perfecte pentru balcon sau fereastra. Au deschideri ample, de pana la 1,5 m, iar unghiul panzei poate fi modificat, astfel incat sa se permita reglarea nivelului de lumina naturala. Se pot actiona atat manual, cat si electric. Panza este foarte rezistenta, protejeaza impotriva radiatiei UV si este garantata impotriva decolorarii.

 

SERANO

Se monteaza in mod special la balcoane.

Structura cuprinde bratele retractabile fabricate din profil eloxat de aluminiu. Panza este fabricata din material textil in 3 straturi, care asigura umbra, racoarea si protectia UV.

Dimensiunile standard ale bratelor sunt de 500 mm.

Actionare este manuala sau electrica. 

Montajul caracteristic al acestor sisteme este cel cu prindere in console.

Beneficiul cel mai important este posibilitatea inlocuirii panzei cu cristal din PVC, care permite transformarea ei in rulou transparent.

Mai multe detalii

MINDORO

Sunt ideale pentru ferestre si pentru balcoane.

Structura este realizata din sine de rabatare din profil eloxat de aluminiu cu arc interior si lant de culoare alba, vopsit in camp electrostatic. Includ si elemente de prindere inoxidabile. Panza este confectionata din material textil in 3 straturi, care asigura umbra si protectie UV. Este rezistenta, are garantie mare impotriva decolorarii si este tratata impotriva mucegaiului si a putregaiului. 

Actionarea poate fi manuala sau electrica, in plan orizontal 

Montajul se realizeaza prin prindere pe capete.

Mai multe detalii

DELOS

Sunt perfecte pentru ferestre, dar se pot monta si la balcon.

Structura include bratele de rabatare permanent tensionate, fabricate din profil eloxat de aluminiu, inoxidabil si vopsit in camp electrostatic. Panza este fabricata din material textil si din PVC in 3 straturi.

Actionarea electrica: se realizeaza cu motor si telecomanda cu 1 canal sau cu 4 canale.

Actionarea manuala: se realizeaza cu manivela.

Montajul este cu prindere de tavan sau in perete.

Beneficiul important este posibilitatea optarii pentru senzor si telecomanda soare-vant. 

Mai multe detalii 

Recomandare:

Va sugeram sa includeti aceste sisteme in gama dumneavoastra de produse. Gama variata de copertine cu brat fix va permite sa va adresati in special caselor si apartamentelor din mediul rezidential, dar si spatiilor de birouri.

 

Gama variata de actionari 

Pot fi actionate atat manual, cu manivela, cat si electric, cu motor si telecomanda sau cu intrerupator, in functie de modelul de copertina. Pentru actionarea manuala sunt disponibile telecomenzi cu 1 canal sau cu 4 canale. In cazul acestui tip de actionare se poate opta si pentru senzor soare-vant, care permite inchiderea automata a copertinei la atingerea intensitatii setate pentru senzorul respectiv.

 

ACTIONARE ELECTRICA

Se poate utiliza pentru toate modelele de copertine cu brat fix.

Actionarea cu motor si telecomanda: gama de telecomenzi cu 1 canal sau 4 canale.

Actionarea cu motor si intrerupator: tip de intrerupator aplicat. 

Gama de motoare: cu posibilitate de actionare manuala sau fara posibilitate de actionare manuala. 

Beneficiu: se pot monta si senzori de vant-soare. Prin setarea senzorilor, copertinele se vor deschide sau se vor inchide la atingerea limitelor setate pentru vant sau soare.                                         

ACTIONARE MANUALA 

Se poate utiliza in cazul tututor modelelor de copertine cu brat fix.

Actionarea cu manivela: este o actionare economica si simpla. 

Observatie: nu permite montarea de senzori de vant si de soare. Se recomanda strangerea copertinei inainte de a parasi casa, pentru a preveni udarea panzei, in contextul eventualelor precipitatii. 

                                                                

 

 

Recomandare: 

Va recomandam sa promovati aceste sisteme mai ales vara. Includeti in gama de accesorii optionale si actionarea electrica. Aceasta creste valoarea de piata a produsului si atractivitatea lui.

 

Latimi de pana la 6000 mm

Copertinele retractabile cu brat fix sunt perfecte pentru apartamente sau case. Se monteaza la ferestre si balcoane cu dimensiuni mari. Sunt sisteme performante care protejeaza eficient impotriva soarelui, mentin umbra si racoarea in interior si, nu in ultimul rand, protejeaza impotriva radiatiilor UV.

 

Tipul copertinei
Latime minina (mm)
Latime maxima (mm)
Deschidere minima (mm)
Deschidere maxima (mm)
SERANO

1500

6000

1500

3500

MINDORO

1000

4500

800

1500

DELOS

1000

4500

800

1500


Vizualizati dimensiunile posibile pentru copertinele SERANO


Vizualizati dimensiunile posibile pentru copertinele MINDORO


Vizualizati dimensiunile posibile pentru copertinele DELOS

Recomandare:

Va sugeram sa includeti aceste sisteme in portofoliul dumneavoastra de produse. Acestea au o cerere mare datorita numeroaselor beneficii, printre care: dimensiuni mari, paleta larga de culori, actionare electrica. 

Randament si utilitate

Sistemele cu brat fix ofera confort termic si actionare usoara. Utilizatorii pot opta pentru senzori de soare si vant, care cresc performanta si durata de viata a copertinei. Senzorii permit strangerea sau desfacerea automata a copertinei la praguri setate de vant, respectiv soare.


Accesorii optionale pentru copertinele SERANO


Accesorii optionale pentru copertinele MINDORO


Accesorii optionale pentru copertinele DELOS

Recomandare:

Va sugeram sa includeti aceste sisteme in gama dumneavoastra de solutii de umbrire. Puteti valorifica oferta noastra de copertine cu accesoriile lor optionale, care le cresc utilitatea. Copertinele se pot dota optional cu sisteme de actionare electrica, senzori de soare-vant si alte accesorii practice. 

Rezistenta impotriva decolorarii si protectie UV

Sunt perfecte pentru apartamente sau pentru case. Sunt sisteme performante care protejeaza eficient impotriva soarelui, mentin umbra si racoarea in interior, sunt prevazute sa nu se decoloreze sub actiunea razelor soarelui si protejeaza impotriva radiatiilor UV.

 

DELOS


1. Prezentare


2. Dimensiuni
 


3. Accesorii optionale

MINDORO


1. Prezentare


2. Dimensiuni
 


3. Accesorii optionale

SERANO


1. Prezentare


2. Dimensiuni


3. Accesorii optionale

Recomandare:

Va sugeram sa promovati aceste sisteme cu dotari optionale. Acestea cresc valoarea de piata a produsului prin furnizarea a numeroase beneficii: economie de energie electrica, design deosebit, actionare usoara, atat manuala, cat si electrica.

 

Cele mai moderne si estetice sisteme 

Copertinele cu brat fix au o cerere tot mai mare pe piata din Romania. Beneficiile pe care le aduc aceste copertine cresc odata cu accesoriile optionale pentru care opteaza clientii dumneavoastra. 

 

1. Cerere pe piata

Cerere mare si in crestere.
Copertinele au o cerere care se formeaza automat in sezonul cald, datorita beneficiilor lor: gama variata de modele, umbra si racoare constanta, protectia UV, actionarea electrica sau manuala, senzorii de soare si vant.

2. Timp de montaj

Estimativ 1 - 3 ore. 
Noi va putem ajuta sa realizati un interval minim de montaj. Va punem la dispozitie Departamentul Tehnic, pentru consultanta tehnica prin telefon sau e-mail si Caravana Tehnica, care se poate deplasa la sediul dumneavoastra. 

3. Dificultate la montaj

Cuprinsa intre 15% si 30%. 
Aceasta dificultate este estimativa si este influentata de complexitatea si dimensiunile copertinelor. Noi va oferim sprijin tehnic pentru pregatirea echipelor dumneavoastra de montaj. Asistenta implica: manuale tehnice si ajutor propriu-zis la montaj.

4. Numar montatori

Echipe de numai 2 montatori. 
Astfel, costurile cu personalul de montaj sunt reduse si se pot intocmi mai multe echipe de montatori care sa preia lucrarile companiei. 

5. Avantaje pentru utilizatori

Umbra, racoare si economie de curent electric.
Pot fi folosite pentru umbrirea locuintei. Pentru a promova usor aceste produse, trebuie sa aveti in vedere si aceste beneficii: asigura racoare si umbra, se actioneaza manual sau electric, au garantie impotriva decolorarii.

Ce iti garantam

In 2014, Kondor a primit votul de “Partener de incredere”. Peste 800 de companii ne considera un partener pe care se pot baza.

Motivele pentru care ne aleg colaboratorii nostri din intreaga tara si pentru care avem parteneriate indelungate sunt: