PERGOLE

Pergolele au o structura perfecta, care permite umbrirea pe suprafete mari si foarte mari. Sunt ideale pentru hoteluri, piscine, restaurante si alte spatii asemenatoare, care deservesc clientii. Atat cadrul de sustinere, cat si panza contribuie la rezistenta foarte mare a acestor sisteme, care au o durata medie de viata de pana la 15 ani.

 

MAIA

Sunt proiectate special pentru restaurante si terase, intrucat pot umbri suprafete mari, sunt elegante si au o actionare usoara. 

Structura include bratele retractabile, panza si sistemul de actionare. Bratele sunt fabricate din profil eloxat de aluminiu, prevazut cu arc interior si lant vopsit in camp electrostatic. Toate elementele de prindere ale bratelor sunt inoxidabile. Panza este realizata din material textil in triplu strat, care asigura o buna protectie solara si, de asemenea, protectie UV.

Actionarea poate fi manuala sau electrica.

Mai multe detalii

MAIA 2

Sunt ideale pentru terase, piscine, restaurante, hoteluri. O subcategorie este MAIA WOOD 2, care este prevazuta cu structura proprie din lemn si se executa in baza unui proiect.

Structura cuprinde bratele retractabile, panza si sistemul de actionare. Bratele sunt fabricate din profil eloxat de aluminiu si includ arc interior, lant alb vopsit in camp electrostatic si elemente de prindere inoxidabile. Panza este realizata din material textil in 3 straturi, cu eficienta mare in ceea ce priveste protectia solara si UV. 

Actionarea se realizeaza manual sau electric.

Mai multe detalii 

MAIA 3

Sunt destinate in principal spatiilor care deservesc clientii: terase, restaurante, hoteluri, piscine. O subcategorie este MAIA WOOD 3, care cuprinde panza de tip acordeon si structura de lemn rasinos lamelar de nuc.

Structura este realizata din profile eloxate modulare de aluminiu. Acestea sunt denumite profile de culisare si contin elemente de prindere inoxidabile. Panza este fabricata din material textil in trei straturi, cu garantie mare impotriva decolorarii. 

Actionarea poate fi manuala sau electrica.

Mai multe detalii

 

ZENIRA 

Sunt perfecte pentru a umbri spatii mari, cum sunte terasele restaurantelor, ale hotelurilor sau piscinele.

Sunt pergole solare retractabile de tip acordeon, care contin structura proprie sau o structura suspendata.

Distanta dintre traversele structurii este de 450 mm - 500 mm.

Modelele ZENIRA sunt: ZENIRA 1, ZENIRA 2, ZENIRA 3.

Modelul ZENIRA 1 poate fi montat si intre pereti. Structura are culoare alba (RAL 9010), iar panza poate fi furnizata intr-o gama variata de culori.

Actionarea este manuala sau electrica. 

Mai multe detalii

Recomandare:

Va sugeram sa promovati aceste sisteme de umbrire de ultima tehnologie catre hoteluri si restaurante. Cererea lor creste odata cu sezonul cald, dar este influentata si de calitatea si beneficiile produselor. 

 

 

Sisteme inteligente cu senzori soare - vant

Pergolele sunt sisteme cu o mare utilitate. Acestea ofera atat beneficii practice, cat si estetice. Cresc confortul termic al clientilor care aleg o terasa umbrita de o pergola si, de asemenea, cresc confortul utilizatorilor, prin actionarea programata in cazul in care este atins pragul setat pentru soare sau pentru vant.

 

ACTIONARE ELECTRICA

Standard: pot fi actionate cu motor si intrerupator.

Optional: pergolele se pot comanda in varianta cu telecomanda si centrala de comanda.

Este in principal recomandata pentru sistemele cu dimensiuni mari.

Panza se pliaza uniform si la o viteza optima, pentru a creste durata de viata a produsului si pentru functionarea lui optima. 

 

                                                                       

 

 

ACTIONARE MANUALA

Este tipul de actionare standard, pe baza de sfoara.

Este recomandat in special pentru pergole cu dimensiuni reduse.

Se manevreaza cu usurinta si este sigura.

Se poate aplica la orice tip de pergola.

 

                                                             

 

 

 

 

Recomandare:

Va sugeram sa promovati aceste sisteme cu actionare electrica, atat in varianta cu telecomanda, cat si cu intrerupator. Actionarea electrica creste valoarea de piata a produsului si utilitatea lui, precum si durata de viata a pergolei.

 

 

 

Acopera suprafete ample 

Pergolele sunt sisteme de umbrire concepute special pentru a oferi protectie solara pe suprafete foarte mari. Acestea sunt destinate in special mediului de afaceri, si anume companiilor care activeaza in domeniul turistic sau al serviciilor si care detin un hotel, un motel, o pensiune, un restaurant sau o cafenea.

 

Tip de pergola
Latime minima (mm)
Latime maxima (mm)
Deschidere minima (mm)
Deschidere maxima (mm)
MAIA

1500

7000

1000

7000

MAIA 2

1500

5000

1000

5000

MAIA WOOD 2

1500

6500

1000

6000

MAIA 3

1500

5000

1000

5000

MAIA WOOD 3

1500

6500

1000

6000

ZENIRA 1

1500

7000

1000

7000

ZENIRA 2

1500

5000

1000

5000

ZENIRA 4

1500

5000

1000

5000

 

 


Toate dimensiunile posibile pentru pergolele MAIA


Toate dimensiunile posibile pentru pergolele MAIA 2


Toate dimensiunile posibile pentru pergolele MAIA 3


Toate dimensiunile posibile pentru pergolele ZENIRA

Recomandare:

Va sugeram sa promovati aceste sisteme in special catre hoteluri, restaurante, terase de pe litoral sau din orase. Cea mai mare cerere a acestor sisteme provine din aceste surse, intrucat pergolele asigura umbra pe suprafete mari si sunt foarte elegante.

 

Sisteme solare inteligente

Pergolele sunt ideale pentru a umbri si pentru a proteja piscinele sau terasele din cadrul hotelurilor, pensiunilor, restaurantelor, cafenelelor sau ale caselor particulare.

 

MAIA


1. Prezentare


2. Dimensiuni

MAIA 2


1. Prezentare


2. Dimensiuni

MAIA 3


1. Prezentare


2. Dimensiuni

ZENIRA


1. Prezentare


2. Dimensiuni

Recomandare:

Va sugeram sa aveti in vedere si sistemul de actionare electric cu telecomanda in momentul promovarii acestor sisteme. Acesta este foarte practic si are o cerere mare, mai ales in cazul hotelurilor si restaurantelor. 

Sisteme complexe, cu functii multiple

Pergolele au o piata de desfacere foarte mare, fiind o sursa de venit importanta pe timp de vara, cand in domeniul turistic si al restauratiei se mizeaza foarte mult pe serviciile in aer liber.

 

1. Cerere pe piata

Mare, mai ales pe litoral.
Gama variata de modele, dimensiunile mari si structura eleganta le face ideale pentru piscine, terasele hotelurilor si ale restaurantelor. De aceea, cererea lor va fi mare vara, mai ales pe litoral si in orasele aglomerate.

2. Timp de montaj

3 - 5 ore pentru o pergola. 
Montarea pergolelor necesita o pregatire prealabila si cunoasterea produselor. Pentru a obtine un timp de montaj cat mai scurt, va punem la dispozitie materiale online, Departamentul Asistenta Parteneri, Departamentul Tehnic si Caravana Tehnica Kondor.

3. Dificultate la montaj

50% - 70% dificultate. 
Au o structura complexa. De aceea, necesita o pregatire prealabila, atat pentru montajul corect, cat si pentru obtinerea unui timp optim de montaj. 

4. Numar montatori

Numai 2 montatori pentru o pergola. 
Asigura reducerea costurilor companiei prin numarul redus de montatori necesari pentru o pergola. Acestia pot fi calificati, pentru a asigura un montaj profesionist, desfasurat intr-un interval de timp scurt.

5. Avantaje pentru utilizatori

Pergolele contribuie la eficienta afacerilor in sezonul estival.
Aceste produse de top se utilizeaza in principal pentru desfasurarea in conditii optime a activitatii restaurantelor, teraselor sau hotelurilor in timpul verii. Pergolele umbresc suprafete mari si au un aspect elegant, care contribuie la imaginea locatiei. 

Ce iti garantam

In 2014, Kondor a primit votul de “Partener de incredere”. Peste 800 de companii ne considera un partener pe care se pot baza.

Motivele pentru care ne aleg colaboratorii nostri din intreaga tara si pentru care avem parteneriate indelungate sunt: