RULOURI TENCUIBILE

Aceste sisteme pot avea lamele de 39 mm sau de 55 mm si pot fi prevazute cu plasa antiinsecte incorporata sau pot fi fara plasa. Caseta este realizata din aluminiu si se poate tencui numai la exterior.

 

RULOURI TENCUIBILE CU PLASA ANTIINSECTE

Sunt rulouri aplicate a caror caseta de forma patrata poate fi tencuita. 

Caseta este fabricata din aluminiu. Caseta se poate tencui numai la exterior. 

Lamelele sunt fabricate din aluminiu. Dimensiunea lor este de 39 mm sau de 55 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica. 

Plasa antiinsecte este introdusa in cadrul procesului de productie. Plasa este de tip rulou cu actionare pe verticala si este dotata cu frana siliconica in varianta standard.

Mai multe detalii

 

RULOURI TENCUIBILE FARA PLASA ANTIINSECTE

Sunt rulouri aplicate cu caseta patrata tencuibila.

Caseta patrata este fabricata din aluminiu. Caseta lor poate fi tencuita doar la exterior.

Lamelele sunt realizate din aluminiu, au dimensiunea de 39 mm sau de 55 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica.

Actionarea este electrica (cu motor si telecomanda) sau manuala (cu arc, vinci, manivela, banda sau snur). In functie de tipurile de actionari se pot alege si sistemele antiefractie corespunzatoare.

Mai multe detalii

 

Recomandare:

Va sugeram promovarea acestor sisteme cu o cerere tot mai mare. Atat in varianta cu plasa, cat si in varianta fara plasa, rulourile tencuibile asigura cel mai inalt nivel de izolare si protectie pentru clientii dumneavoastra. 

Cele mai durabile tipuri de actionari

Rulourile exterioare tencuibile din aluminiu pot fi actionate atat electric, cu motor si cu telecomanda, cat si manual. Actionarea electrica este recomandata mai ales pentru rulourile de dimensiuni mari. Aceasta creste durata de viata a produsului. In cazul actionarii manuale, cea cu snur sau cu banda este proiectata doar pentru rulouri pana in 2,5 mp.       

 

ACTIONARE ELECTRICA 

Se utilizeaza in cazul rulourilor aplicate tencuibile din aluminiu cu sau fara plasa antiinsecte incorporata.

Actionarea electrica cu motor si telecomanda: gama de telecomenzi include variante cu 1 canal, cu 5 sau cu 15 canale de culoare alba. Pentru acest tip de actionare se utilizeaza un sistem de actionare de urgenta.

Actionarea electrica cu motor si intrerupator: gama de intrerupatoare include variante ingropate, aplicate sau cu cheie. 

Mai multe detalii

 

 

ACTIONARE MANUALA 

Se poate utiliza in cazul tuturor rulourilor aplicate tencuibile, in functie de tipul de sistem.

Actionarea cu snur sau banda: este varianta standard. Este ideala pentru rulouri de pana in 2,5 mp.

Actionarea cu arc: se utilizeaza exclusiv in cazul rulourilor cu lamele neperforate si cu sistem antiefractie (preferabil cu yala pe ultima lamela).

Actionarea cu manivela sau vinci: cea cu vinci utilizeaza o tabachera si o manivela mica, iar cea cu manivela, o tabachera si o manivela mare.

Mai multe detalii 

Recomandare:


Va sugeram promovarea acestor produse cu actionare electrica. Acestea au inregistrat o cerere tot mai mare in ultimii ani. 

Gama variata de culori RAL si imitatie lemn 

Designul face parte din categoria beneficiilor acestor produse. Gama de culori include culorile standard, pe cele optionale si pe cele imitatie lemn. 

 

RULOURI TENCUIBILE, CU SAU FARA PLASA ANTIINSECTE

Culori STANDARD* lamele si lamela terminala

 

 

 

 

Culori STANDARD* caseta, ghidaje si capace laterale

 

*Culorile standard nu au costuri suplimentare si au termene rapide de livrare.


Vizualizati toata gama de culori optionale

 

Recomandare:

Va sugeram sa promovati aceste sisteme cu utilitate mare. Cererea lor a crescut considerabil si va creste si in anii urmatori datorita izolarii inalte, sigurantei sporite si economiei termice.

Sisteme de protectie 100% sigure

Rulourile exterioare pot fi prevazute cu sisteme antiefractie, care cresc nivelul de securitate al acestor produse. Acestea trebuie alese in functie de tipul de actionare al ruloului. Gama de sisteme antiefractie cuprinde atat modele diponibile in varianta standard, cat si modele optionale, cu performanta sporita. 

 

SISTEME PENTRU ACTIONARE ELECTRICA

Sunt sisteme cu blocare automata utilizate exclusiv pentru rulourile actionate electric fara plasa antiinsecte incorporata.

Sunt recomandate atat pentru rulourile aplicate tencuibile, cat si pentru cele suprapuse tencuibile cu lamele de 39 mm.

Blocheaza lamelele in interiorul casetei si elimina riscul de intrare prin efractie sau de actionare din exterior.

Nu sunt vizibile din exterior si cresc siguranta casei.

Mai multe detalii

 

 

SISTEME PENTRU ACTIONARE MANUALA

Se utilizeaza atat in cazul rulourilor aplicate tencuibile, cat si a celor suprapuse tencuibile.

Sistemul automat cu bolturi asigura blocarea lamelelor atunci cand ruloul este coborat. Acesta este utilizat pentru ferestre fara deschidere si nu este vizibil nici la interior, nici la exterior.

Sistemul cu yala permite blocarea ruloului din interior sau din exterior.

Sistemul cu zavor este vizibil numai la interior si se poate monta doar la geamuri cu deschidere. Nu poate fi montat la rulouri cu plasa antiinsecte incorporata.

Mai multe detalii

Recomandare:

Va sugeram sa promovati aceste sisteme datorita protectiei inalte pe care o ofera. Clientii dumneavoastra vor plati suplimentar pentru o protectie mai mare. O crestere a cererii s-a inregistrat in ultimii ani pentru rulourile tencuibile cu blocare automata.

 

Utilitate si durata mare de viata

Rulourile tencuibile sunt sisteme cu dubla functie: avantaje practice si estetice. Utilitatea practica se realizeaza cu ajutorul accesoriilor optionale, iar cea estetica se realizeaza prin posibilitatea de tencuire a casetei si de integrare a acesteia in perete.  


Vizualizati toata gama de accesorii optionale

Recomandare:

Va sugeram sa promovati aceste sisteme cu accesorii pentru cresterea confortului si a utilitatii. Aceste produse au o cerere mare in orice sezon, atat datorita eficientei lor termice, cat si datorita beneficiilor estetice furnizate.

Cele mai moderne sisteme de izolare si inchidere 

Rulourile exterioare tencuibile asigura o izolare termica si fonica inalta, protectie antiefractie, protectie impotriva intemperiilor si intimitate. 


Prezentare rulouri tencuibile cu plasa antiinsecte


Prezentare rulouri tencuibile fara plasa antiinsecte


Actionare electrica


Actionare manuala


Gama de culori optionale


Sisteme antiefractie pentru actionare electrica


Sisteme antiefractie pentru actionare manuala


Accesorii optionale

Recomandare:

Va sugeram sa promovati aceste sisteme cu cerere mare tot timpul anului. Rulourile exterioare tencuibile sunt sisteme deopotriva practice si cu design foarte atractiv. 

Elegante si practice pe termen lung

Rulourile exterioare tencuibile sunt sisteme de ultima generatie, care se pot monta atat odata cu tamplaria noua, cat si pe tamplaria existenta. Utilitatea lor si integrarea perfecta in tamplarie, prin posibilitatea de tencuire a casetei, se numara printre cele mai mari beneficii ale acestor sisteme.

 

1. Cerere pe piata

Cerere mare in orice sezon.
Posibilitatile variate de actionare, dotarile optionale, numarul mare de modele si culori, rezistenta si performanta termica si fonica si protectia antiefractie compun un produs de top, cu cerere mare pe piata. 

2. Timp de montaj

Numai 30 minute pentru un rulou.
Acest timp se datoreaza sistemului simplu de prindere, care asigura in acelasi timp rezistenta si functionarea optima a produselor timp de cel putin 5 – 15 ani, in functie de materialele din care sunt confectionate. 

3. Dificultate la montaj

Numai 10% dificultate la montajul rulourilor tencuibile.
Va punem la dispozitie suport si asistenta tehnica prin: Departamentul Tehnic, Departamentul de Asistenta Parteneri, Caravana Tehnica Kondor - care se poate deplasa la sediul dumneavoastra pentru suport tehnic.

4. Numar de montatori

Numai 2 montatori pentru orice comanda.
Aceste produse se pot monta in echipe de cate 2 persoane calificate. Specificatiile tehnice si suportul pe care vi le oferim vor contribui la reducerea costurilor cu angajatii, in ceea ce priveste numarul si trainingurile de calificare.

5. Avantaje pentru utilizatori

Cele mai practice si ingenioase sisteme.
Rulourile tencuibile se aplica modern si estetic pe tamplarie, prin posibilitatea de integrare completa a casetei in perete. Sunt in acelasi timp foarte utile: economisesc caldura in timpul iernii si energia electrica in timpul verii. 

Ce iti garantam

In 2014, Kondor a primit votul de “Partener de incredere”. Peste 800 de companii ne considera un partener pe care se pot baza.

Motivele pentru care ne aleg colaboratorii nostri din intreaga tara si pentru care avem parteneriate indelungate sunt: