AUTOMATIZARI PORTI CULISANTE

Acest tip de automatizari Kondor poate fi montat la toate portile culisante, indiferent de caracteristicile tehnice ale portilor. Sunt foarte rezistente si functioneaza optim indiferent de starea vremii. 

 

DEIMOS 300

Este un sistem de actionare de la distanta a portilor culisante cu o greutate de pana la 300 kg.

Varianta standard este prevazuta cu unitate de comanda, posibilitate de incetinire a vitezei de inchidere/deschidere a portii, sistem de reactie la impact, sistem de blocare mecanica si de eliberare cu maner pe baza de cheie triunghiulara.

Alte componente: transmitator cu doua canale, o pereche de fotocelule si o pereche de senzori pentru identificarea obstacolelor, lampa cu antena, selector cu cheie, margine de siguranta.

Mai multe detalii 

DEIMOS 500

Actioneaza de la distanta porti culisante cu greutate pana in 500 kg.

Varianta standard include unitate de comanda, sistem de incetinire care poate reduce viteza de inchidere si deschidere a portii, sistem de reactie la impact. 

Alte componente: transmitator cu doua canale, selector cu cheie, margine de siguranta, o pereche de fotocelule pentru identificarea obstacolelor si o pereche de senzori.

Se blocheaza automat si se poate elibera cu maner si cheie triunghiulara.

Mai multe detalii

Recomandare:

Va sugeram sa promovati automatizarile portilor culisante cu toate accesoriile optionale incluse. Facilitatile de setare, sistemele de siguranta, operativitatea in conditii climatice extreme sunt frecvent cerute.

Variante complete

Sunt sisteme complexe, care au in structura dotari performante. Astfel, unitatea de comanda, cele doua telecomenzi si fotocelulele pentru detectarea obstacolelor alcatuiesc produse de inalta tehnologie. 

 

DEIMOS KIT 300

Kitul cuprinde: unitate de comanda, receptor cuplare, doua telecomenzi cu doua canale fiecare, set senzori de fotocelule sincronizate, lampa de semnalizare intermitenta.

Varianta economica cuprinde: unitate de comanda, receptor de cuplare, doua telecomenzi cu doua canale. 

Accesoriile optionale: telecomenzi cu doua sau cu patru butoane, selector cu cod wireless, lampa, fotocelule pentru detectarea obstacolelor, cremaliera cu insertie metalica.

Mai multe detalii 

 

 

DEIMOS KIT 500

Kitul cuprinde: unitate de comanda, receptor cuplare, doua telecomenzi cu doua canale fiecare, set senzori de fotocelule sincronizate, lampa de semnalizare intermitenta si 4 m cremaliera.

Varianta economica cuprinde: unitate de comanda, receptor cuplare, doua telecomenzi cu doua canale si 4 metri de cremaliera.

Accesoriile optionale: telecomenzi cu doua sau cu patru butoane, selector cu cod wireless, lampa, fotocelule, cremaliera cu insertie metalica.

Mai multe detalii

Recomandare:

Va sugeram sa promovati aceste produse de calitate inalta. Cererea lor este constanta tot timpul anului si pot fi vandute atat in mediul rezidential, cat si in mediul industrial.

Rezistenta pe orice vreme

Automatizarile portilor culisante se pot monta in orice sezon. Sunt functionale indiferent de conditiile termice si climatice. Actioneaza porti cu greutate de pana la 500 kg, la temperaturi cuprinse intre -15áµ’C si +60áµ’C pe timp de ploaie, vant, ninsoare. 


DEIMOS 300


DEIMOS 500


DEIMOS KIT 300


DEIMOS KIT 500

Recomandare:

Va sugeram sa promovati aceste produse catre toti proprietarii de case si afaceri din domeniul industrial. Cererea pentru aceste produse este mare datorita functionalitatii si rezistentei lor.

Sisteme cu eficienta mare in orice conditii

Automatizarile portilor culisante sunt compatibile cu orice criterii tehnice. Sunt usor de montat si au o garantie mare, care este sustinuta de calitatea componentelor. 

 

1. Cerere pe piata

Cerere constanta tot anul.
Sistemele de automatizari sunt complexe, eficiente, rezistente. De aceea, se pot monta tot timpul anului. Perioada cu cea mai mare cerere este toamna, cand incepe sezonul rece si este necesar un confort mai mare pentru actionarea portilor. 

2. Timp de montaj

Numai 2 - 3 ore pentru montaj.
Aceste produse sunt de inalta tehnologie, fapt care le garanteaza un timp de montaj relativ scurt. Automatizarile portilor culisante pot fi montate intr-o perioada de timp relativ scurta, datorita caracteristicilor de fabricatie. 

3. Dificultate la montaj

Dificultate la montaj de aproximativ 50%.
Pentru reducerea timpului de montaj va punem la dispozitie suport tehnic de specialitate prin intermediul Departamentului Tehnic si a Caravanei Tehnice Kondor, precum si asistenta prin intermediul Departamentului Asistenta Parteneri.

4. Numar de montatori

Este nevoie de numai 2 montatori.
Se pot monta de o echipa alcatuita din numai 2 montatori calificati. In conditii optime, 2 montatori pot instala automatizarea in 2-3 ore. Pentru eficienta montatorilor, va punem la dispozitie materiale tehnice printate, online si Caravana Tehnica Kondor.

5. Avantaje pentru utilizatori

Cele mai practice si rezistente sisteme de automatizare.
Sunt performante indiferent de conditiile climatice si de frecventa utilizarii. Nu ingheata, nu sunt afectate de ploi sau de ninsori si nici de soarele puternic sau de temperaturile mari. Cresc confortul si au o durata de viata indelungata.

Ce iti garantam

In 2014, Kondor a primit votul de “Partener de incredere”. Peste 800 de companii ne considera un partener pe care se pot baza.

Motivele pentru care ne aleg colaboratorii nostri din intreaga tara si pentru care avem parteneriate indelungate sunt: