RULOURI SUPRAPUSE

Rulourile exterioare suprapuse se monteaza impreuna cu tamplaria noua si formeaza un sistem compact, care ofera un confort sporit din punct de vedere termic si fonic.  Sunt printre cele mai eficiente sisteme din segmentul de produse de umbrire si securizare.

 

RULOURI SUPRAPUSE CU PLASA ANTIINSECTE

Caseta este din PVC si este patrata. Poate fi tencuita la exterior si la interior. Este prevazuta cu un sistem ingenios de prindere cu bride de tavan sau grinda.

Lamelele  sunt din aluminiu, umplute cu spuma poliuretanica si pot avea dimensiunea de 39 mm sau de 55 mm.

Plasa antiinsecte este introdusa inca din procesul de fabricatie si este de tip rulou, actionabila pe verticala. Este prevazuta cu frana siliconica si are rolul de a incetini viteza de ridicare. Astfel, se dubleaza durata de viata a plasei, pe care o protejeaza impotriva uzurii.

Mai multe detalii

 

RULOURI SUPRAPUSE FARA PLASA ANTIINSECTE

Caseta este din PVC si poate fi tencuita la interior si la exterior. Are acelasi sistem de prindere cu bride de tavan sau grinda. Este prevazuta cu capac de vizitare si poate avea dimensiuni variate. Partea frontala a casetei poate fi folosita ca parte decorativa sau ca suport pentru decorarea cladirii.

Lamelele sunt din aluminiu, cu spuma poliuretanica la interior si pot fi de 39 mm sau de 55 mm. Se vopsesc in strat dublu si confera culorii o rezistenta deosebita. Pe langa culorile standard, acest tip de produse poate fi vopsit intr-o gama variata de culori RAL si imitatie lemn.

Mai multe detalii

Recomandare:

Prin includerea gamei de rulouri exterioare suprapuse in portofoliul dumneavoastra de produse, va puteti creste veniturile cu pana la 50%. Aceste sisteme sunt necesare in orice sezon si au o cerere constanta tot timpul anului.

Cele mai performante sisteme de actionare

Sistemele de actionare electrice sunt printre cele mai importante dotari ale rulourilor. Acestea cresc atat confortul utilizatorilor, cat si valoarea de piata a produselor.

 

ACTIONARE ELECTRICA

Se utilizeaza atat in cazul rulourilor cu lamele termoizolante de 39 mm, cat si in cazul celor cu lamele de 55 mm, ambele cu plasa antiinsecte incorporata sau fara plasa.

Actionarea cu motor si telecomanda: telecomenzile disponibile pentru acest tip de actionare pot avea 1 canal, 5 canale sau 15 canale si sunt de culoare alba.

Actionarea cu motor si intrerupator:  intrerupatoarele pot fi ingropate, aplicate sau cu cheie.

Actionarea electrica permite integrarea unui sistem de actionare de urgenta cu manivela.

Mai multe detalii

 

ACTIONARE MANUALA 

Se utilizeaza pentru rulouri cu lamele de 39 mm si de 55 mm, ambele cu plasa antiinsecte incorporata sau fara plasa. 

Actionarea cu arc foloseste un arc pretensionat. Este specifica rulourilor de dimensiuni mari.

Actionarea cu vinci este formata dintr-o tabachera cu reductor si o manivela mica.

Actionarea cu manivela este formata din reductor si o manivela mare.

Actionarea cu banda sau cu snur este specifica rulourilor pana in 2,5 mp.

Mai multe detalii

Recomandare:

Va sugeram promovarea rulourilor exterioare suprapuse cu actionare electrica. Aceste sisteme va pot creste vanzarile cu pana la 50%. Actionarea electrica creste confortul utilizatorului si durata de viata a produselor. 

 

Design impecabil, culori la cerere

Pot fi furnizate intr-o gama variata de culori standard, culori optionale RAL si culori imitatie lemn. Vopsirea se realizeaza in camp electrostatic si are aceeasi durata mare de viata ca si componentele rulourilor. 

 

LAMELE DE 39 MM, CU SAU FARA PLASA ANTIINSECTE Culori STANDARD* caseta, ghidaje si capace laterale 

 

 

 Culori STANDARD* lamele si lamela terminala


Vizualizati toata gama de culori optionale

 

 

LAMELE DE 55 MM, CU SAU FARA PLASA ANTIINSECTE Culori STANDARD* caseta, ghidaje si capace laterale 

 

 

 Culori STANDARD* lamele si lamela terminala

 

 

 

 

 


Vizualizati toata gama de culori optionale

 


*Culorile standard nu au costuri suplimentare si au termene rapide de livrare.

 

Recomandare:

Va sugeram sa promovati rulourile exterioare suprapuse in culoare gri antracit, aceasta numarandu-se printre culorile cu cea mai mare cerere. De asemenea, pentru cresterea vanzarilor dumneavoastra, va sugeram sa recomandati oricare dintre optionale din paletarul RAL.

Cele mai sigure sisteme antiefractie

Sistemele antiefractie sunt dotari optionale specifice actionarii electrice sau manuale. Acestea blocheaza rulourile in pozitia inchis si asigura o protectie suplimentara impotriva riscurilor de patrundere fortata in locuinta. 

 

SISTEME PENTRU ACTIONARE ELECTRICA

Sunt utilizate doar pentru rulourile electrice si presupun blocarea automata a lamelelor.

Nu sunt vizibile la exterior si nu sunt disponibile pentru rulourile cu plasa antiinsecte incorporata.

Blocheaza automat lamelele in interiorul casetei si cresc nivelul de protectie antiefractie. Sunt printre cele mai sigure si confortabile sisteme de siguranta pentru rulourile exterioare.

Mai multe detalii

 

 

 

SISTEME PENTRU ACTIONARE MANUALA

Sunt concepute pentru rulouri cu lamele de 39 mm sau de 55 mm, cu sau fara plasa antiinsecte incorporata.

Sistemul cu bolturi metalice este utilizat pentru ferestrele fara deschidere si nu este vizibil nici la exterior, nici la interior.

Sistemul cu yala permite blocarea atat din exterior, cat si din interior si este recomandat pentru rulourile din spatiile comerciale.

Sistemul cu zavor se inchide din interior si este utilizat numai la geamuri cu deschidere si la rulouri cu plasa.

Mai multe detalii

Recomandare:

Pentru cresterea vanzarilor dumneavoastra, va sugeram sa promovati rulourile cu inchidere automata. O statistica a companiei noastre arata o crestere a cererii de rulouri suprapuse cu blocare automata cu aproximativ 15%.

Performanta sistemelor pentru ferestre 

Rulourile sunt produse cu randament mare in ceea ce priveste izolarea termica si fonica, securitatea si economisirea caldurii in timpul iernii. Acestea pot avea un randament chiar mai bun atunci cand sunt dotate cu accesorii optionale. Deopotriva cu aceste beneficii, unele accesorii cresc durata de viata a produselor.


Vizualizati toata gama de accesorii optionale

Recomandare:

Va sugeram sa promovati accesoriile optionale ale rulourilor, intrucat acestea cresc utilitatea produselor. Clientii dumneavoastra vor plati mai mult pentru un confort sau pentru economii mai mari.

Cea mai inalta izolatie termica 

Rulourile exterioare suprapuse sunt sisteme concepute special pentru performanta in domeniul termoizolatiei. Lamelele au o grosime optima si sunt umplute cu spuma poliuretanica cu grosime si densitate mare, lucru care le creste eficienta termica si fonica. 


Rulouri cu plasa antiinsecte


Rulouri fara plasa antiinsecte


Actionare electrica


Actionare manuala


Gama culori optionale lamele 39 mm, cu sau fara plasa antiinsecte


Gama culori optionale lamele 55 mm, cu sau fara plasa antiinsecte


Sisteme antiefractie pentru actionare electrica


Sisteme antiefractie pentru actionare manuala


Accesorii optionale

Recomandare:

Va puteti creste vanzarile cu ajutorul rulourilor suprapuse. Ele au o cerere mare in orice sezon. Iarna, scad pierderea de caldura si costul incalzirii cu pana la 10%. Vara, se evita supraincalzirea, costurile cu aerul conditionat scazand la 50%.

 

Cel mai performant sistem de prindere a casetei

Rulourile exterioare suprapuse pe care le producem au cel mai sigur sistem de fixare a casetei. Aceasta gliseaza pe profilul de prindere, spre deosebire de sistemele clasice, care presupun prinderea casetei in clipsuri. Astfel, caseta ramane fixata pe tamplarie pe toata durata functionarii ruloului, fara riscul ca aceasta sa se desprinda in timp. De asemenea, profilul de prindere contribuie la un montaj usor si rapid.

 

1. Cerere pe piata   

Cerere mare si constanta tot timpul anului.
Cererea mare de sisteme de rulouri exterioare in orice sezon se datoreaza beneficiilor acestora: mentin temperatura constanta atat iarna, cat si vara, reduc consumul termic si electric, izoleaza fonic, asigura intimitatea si protectia mare a casei.

2. Timp de montaj

Numai 10 minute pentru fiecare rulou suprapus.Rulourile suprapuse se monteaza foarte simplu, in numai 10 minute, datorita tehnologiei simple si sigure de prindere a casetei. Astfel, se eficientizeaza timpul de lucru si se reduc costurile cu personalul, prin reducerea duratei montajului. 

3. Dificultate la montaj

Numai 10% dificultate la montajul acestor sisteme.
Tehnica de montaj este foarte simpla, datorita sistemului de culisare a casetei pe sinele de prindere. In acest mod, se eficientizeaza si se simplifica procesul de montaj, durata acestuia si costurile privind instruirea personalului.

4. Numar montatori

Numai 2 montatori pentru montarea rulourilor suprapus.
Pentru montarea unui rulou suprapus sunt necesari numai 2 montatori. Astfel, se reduc costurile cu personalul (salarii si calificare) si se pot efectua mai multe lucrari in aceeasi perioada de timp, cu acelasi numar de montatori. 

5. Avantaje pentru utilizatori

Utilitate mare si confort sporit pentru utilizatori.
Rulourile exterioare suprapuse Kondor sunt foarte apreciate pentru capacitatea lor de izolare termica. Intrucat este o cerere mare de rulouri, puteti obtine venituri foarte mari din vanzarea acestor produse cu cel mai bun raport calitate/pret de pe piata. 

Ce iti garantam

In 2014, Kondor a primit votul de “Partener de incredere”. Peste 800 de companii ne considera un partener pe care se pot baza.

Motivele pentru care ne aleg colaboratorii nostri din intreaga tara si pentru care avem parteneriate indelungate sunt: