PLASE TIP RULOU

Sunt sisteme de protectie antiinsecte care se monteaza doar la ferestre si sunt prevazute cu caseta pentru protectia sitei pe timp de iarna. Caseta este din aluminiu si este plasata la exteriorul ferestrei. Se actioneaza pe verticala si pot fi dotate cu frana siliconica, care reduce viteza de ridicare a plasei si astfel ii prelungeste durata de viata. Nu este necesara indepartarea lor pe timp de iarna. 

 

Caracteristici

1.   Se monteaza numai la ferestre. 

2.   Sunt prevazute cu caseta din aluminiu extrudat, plasata la exteriorul ferestrei.

3.   Sita este fabricata din fibra de sticla ignifuga cu ochiuri foarte fine.

4.   In partea inferioara este prevazuta cu perii pentru inchidere ermetica.

5.   Se actioneaza vertical cu ajutorul unui snur.

6.   Nu sunt prevazute cu precadru, datorita structurii lor robuste cu camera de montaj a

      ghidajelor. Cadrul poate fi furnizat la cerere. 

7.   Pot fi montate simultan sau ulterior rulourilor exterioare. 

8.   Plasa incorporata a rulourilor exterioare este dotata in varianta standard cu frana siliconica.

9.   Optional, plasa tip rulou poate fi dotata cu frana siliconica, pentru a-i diminua viteza de ridicare

      si, implicit, pentru a-i creste durata de viata.

10. Nu necesita sa fie indepartata pe perioada iernii, deoarece sita se strange in caseta, unde este

      protejata de intemperii.

11. Pot avea dimensiuni mari de pana la 2000 mm lungime si 2500 mm inaltime.


Vizualizati toate caracteristicile

Recomandare:

Va recomandam sa va adresati cu acest tip de plase atat mediului rezidential, cat si mediului de afaceri (restaurante, cafenele, hoteluri, pensiuni, spatii de birouri etc.). Au o cerere foarte mare, datorita caracteristicilor lor practice si estetice.

Culori variate si rezistente la intemperii

Pentru plasele de tip rulou exista o gama foarte variata de culori. Caseta si ghidajele se pot vopsi fie in culori standard, fie in culori optionale.

 

Culori STANDARD*

 

 

 

 

Culori OPTIONALE

 

 

 

 

*Culorile standard nu au costuri suplimentare si au termene rapide de livrare.

 

Recomandare:

Va sugeram sa promovati aceasta plasa tantari in culori imitatie lemn. Acest model are o cerere mare, datorita beneficiului estetic. Culorile imitatie lemn cresc valoarea de piata a produsului si cererea lui cu pana la 25%.

Ideale pentru ferestre de orice dimensiune

Plasele tip rulou sunt printre cele mai solicitate si cunoscute sisteme de protectie impotriva insectelor. Acestea au o structura clasica, care permite fabricarea in orice dimensiune. 

 

Cote (mm)

Inaltime: 600 – 2500

Latime: 600 – 2000

Latime minima (mm)

Cu frana siliconica: 700

Fara frana siliconica: 600

Latime maxima (mm)

Cu frana siliconica: 2000

Fara frana siliconica: 1500

Inaltime maxima (mm)

Cu frana siliconica: 2500

Fara frana siliconica: 2000

Observatie: Pentru dimensiuni ale plaselor de tip rulou care nu sunt specificate in tabelul de mai sus, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii Kondor.


Vizualizati dimensiunile posibile

Recomandare:

Va sugeram sa includeti acest tip de plase insecte in gama dumneavoastra. Cererea lor este foarte mare, in special datorita posibilitatii de fabricare pe dimensiuni variate si a faptului ca nu este nevoie sa fie demontate iarna.

 

Functionalitate si aspect impecabil

Se pot adapta cu usurinta la orice tip de tamplarie, datorita structurii clasice si simple. Sita este confectionata din fibra de sticla ignifuga, de calitate inalta, iar rama este realizata din aluminiu extrudat, vopsit in camp electrostatic. De aceea, plasele tip rulou se pot utiliza timp indelungat, chiar si in caz de intemperii.  


Prezentare plase


Dimensiuni si culori

Recomandare:

Plasele antiinsecte tip rulou permit un adaos comercial mare, daca optati sa le promovati in varianta cu frana siliconica inclusa. Aceasta permite rularea lina si uniforma a plasei, pe toata suprafata ei. De asemenea, cu ajutorul franei se previne uzura rapida sau defectarea plaselor.

Functionalitate si rezistenta 

Acest tip de plasa antiinsecte va ofera numeroase avantaje. Calitatea materialelor este esentiala pentru cresterea vanzarilor si pentru loializarea clientilor dumneavoastra. Cu aceste sisteme va puteti adresa proprietarilor de case, spatiilor de birouri, restaurantelor, cafenelelor etc.

 

1. Cerere pe piata

Mare, in special in sezonul cald. 
Este un model clasic, rezistent si practic. De aceea, are o cerere foarte mare in special primavara si vara. Cu ajutorul acestor sisteme va puteti creste considerabil veniturile in aceasta perioada. 

2. Timp de montaj

Necesita numai cateva minute (5 - 10 minute).
Acest timp de montaj este posibil datorita structurii simple. Pentru obtinerea acestui timp va punem la dispozitie manuale tehnice, in format online sau printat si va oferim consultanta specializata prin telefon sau la sediul dumneavoastra.

3. Dificultate la montaj

Prezinta o dificultate de numai 5%.
Este raportata la structura simpla a plasei. De aceea, pentru montajul acestor produse nu este nevoie de costuri mari sau de timp indelungat pentru pregatirea echipei de montaj. Economisiti astfel timp si bani.

4. Numar montatori

Este necesar un singur montator.
Costurile de personal sunt foarte scazute si pot fi preluate mai multe comenzi in acelasi interval de timp. Astfel, se reduc cheltuielile si va cresc veniturile companiei. 

5. Avantaje pentru utilizatori

Utilitate mare si confort sporit.
Cererea mare a acestor produse este explicata de beneficiile lor: design clasic si elegant, gama variata de culori, rezistenta la intemperii, intretinere usoara. Promovand aceste plase, afacerea dumnevoastra va avea numai de castigat.

Ce iti garantam

In 2014, Kondor a primit votul de “Partener de incredere”. Peste 800 de companii ne considera un partener pe care se pot baza.

Motivele pentru care ne aleg colaboratorii nostri din intreaga tara si pentru care avem parteneriate indelungate sunt: