Copertine retractabile cu brat articulat

COPERTINE RETRACTABILE CU BRAT ARTICULAT

Se monteaza in mod special pe terasele si curtile interioare ale caselor, dar si pe terasele restaurantelor sau cafenelelor. Umbresc spatii mari si protejeaza inclusiv impotriva radiatiei UV. Pot fi stranse si permit reglarea nivelului de lumina de sub copertina, datorita bratului articulat. 

 

BORNEO

Este o copertina retractabila cu prindere pe rectangular. Este destinata in principal teraselor si curtilor interioare.

Structura permite circulatia libera sub copertina. Bratele retractabile sunt realizate din profil eloxat de aluminiu cu arc interior si lant alb, vopsit in camp electrostatic. Panza este confectionta in 3 straturi, protejeaza impotriva radiatiilor UV si se desfasoara in plan orizontal. 

Actionarea se realizeaza atat manual, cat si electric. 

Dimensiuni: prezinta latimi intre 2400 mm si 7000 mm.

Mai multe detalii

 

ALOR

Acest tip de copertina are caseta si se prinde in console. Este conceputa pentru umbrirea curtilor si a teraselor.

Structura nu afecteaza circulatia din aceste spatii. Bratele retractabile sunt realizate din profil eloxat de aluminiu, iar componentele sunt inoxidabile si sunt complet incorporabile in caseta. Panza este fabricata in 3 straturi, protejeaza impotriva radiatiei UV si se desfasoara in plan orizontal. 

Actionarea este manuala sau electrica. 

Dimensiuni: prezinta latimi intre 2400 mm si 6000 mm.

Mai multe detalii

OBIRA

Este proiectata pentru balcoane, curti interioare de mici dimensiuni sau alte spatii care necesita o circulatie nerestrictionata sub copertina.

Structura include brate retractabile din profil eloxat de aluminiu, cu arc interior si lant alb. Bratele fac corp comun cu consolele de prindere. Panza are 3 straturi si protejeaza de radiatiile UV si ofera o umbra densa. Plierea panzei se realizeaza in plan orizontal.

Actionarea este electrica sau manuala, si permite reglarea luminii sub copertina.

Dimensiuni: prezinta latimi intre 2400 mm si 6000 mm.

Mai multe detalii

TAHITI

Este conceputa in special pentru balcoane si curti interioare. Se preteaza spatiilor care necesita o circulatie neingradita sub copertina.

Structura include brate retractabile sunt realizate din profil eloxat de aluminiu, cu arc interior si lant alb. Bratele fac corp comun cu consolele de prindere. Panza este fabricata din material textil in 3 straturi, tratat pentru protectie UV. Plierea panzei se realizeaza in plan orizontal.

Actionarea poate fi realizata manual sau electric. Are unghi variabil si permite reglarea luminii sub copertina. 

Dimensiuni: intre 1500 mm si 5000 mm.

Mai multe detalii

MADEIRA

Este un model imbunatatit de copertina, care permite reglarea bratelor si stabilirea numarului de brate necesare pentru o intindere perfecta. 

Se fixeaza cu precizie pe perete si este rezistenta impotriva vantului, incadrandu-se in clasa 2 de rezistenta. 

Structura include brate retractabile variabile, care variaza intre 3 si 6, in functie de dimensiunea copertinei. Numarul de console de prindere variaza in functie de numarul bratelor. Panza este realizata in 3 straturi si protejeaza impotriva radiatiei UV. 

Dimensiuni: mari, intre 7000 mm si 14000 mm.

Mai multe detalii 

Recomandare:

Va sugeram sa promovati aceste sisteme mai ales catre proprietarii de case. Acestia achizitioneaza cel mai des in perioada primavara-vara, iar beneficiile spre care se orienteaza sunt: dimensiunile mari, gama variata de culori si actionarea electrica.

Actionare electrica sau manuala

Copertinele retractabile cu brat articulat pot fi actionate atat in varianta manuala, cat si in varianta electrica. Actionarea manuala este pe baza de manivela, iar cea electrica se realizeaza cu motor si telecomanda sau intrerupator, in functie de modelul copertinei. 

 

ACTIONARE ELECTRICA

Este destinata tuturor modelelor de copertine cu brat articulat.

Actionarea electrica se realizeaza cu motor si cu telecomanda sau cu motor si cu intrerupator, in functie de model. Se foloseste atat pentru strangerea totala, cat si pentru strangerea partiala, adica reglarea unghiului panzei.

Unghiul panzei poate varia intre 0áµ’ si 85áµ’ fata de orizontala. Acesta permite si reglarea nivelului de lumina sub copertina.

Beneficiu: pot fi prevazute cu senzor si telecomanda de soare-vant.  

                                                                

ACTIONARE MANUALA

Se realizeaza cu manivela. Poate actiona copertine de dimensiune mici, dar si mari. Panza poate fi stransa total sau partial.

Unghiul panzei varia intre 0áµ’ si 85áµ’ fata de orizontala. Acesta permite si reglarea nivelului de lumina sub copertina.

Se realizeaza simplu si permite atat strangerea totala a panzei, cat si reglarea unghiului panzei fata de orizontala, astfel incat sa se regleze nivelul de lumina de sub copertina. 

                                                                

Recomandare:

Va sugeram sa promovati actionarea electrica pentru aceste sisteme. Cererea lor creste datorita acestui beneficiu care le creste confortul in actionare si, de asemenea, durata de viata.

 

Sisteme perfecte pentru gradini si curti

Sunt perfecte pentru terasele caselor, pentru curti si pentru gradini. Aceste sisteme pot umbri suprafete mari atat datorita dimensiunii panzei, cat si datorita unghiului de inclinatie a panzei, prin care se poate regla suprafata umbrita.

 

COTE MAXIME

Deschidere maxima      
Latime maxima      
Reglare unghi panza      

3,5 mp

9 m

0áµ’ - 85áµ’

 

 

 

 

COTE POSIBILE 

Tip copertina
Latime minima (mm)
Latime maxima (mm)
Deschidere minima (mm)
Deschidere maxima (mm)
BORNEO

2400

7000

1500

3500

ALOR

2400

6000

1500

3000

OBIRA

2400

6000

1500

3500

TAHITI

1500

5000

1000

2500

MADEIRA

7000

14000

3000

4000

 


Toate dimensiunile posibile pentru copertinele ALOR


Toate dimensiunile posibile pentru copertinele BORNEO


Toate dimensiunile posibile pentru copertinele OBIRA


Toate dimensiunile posibile pentru copertinele TAHITI


Toate dimensiunile posibile pentru copertinele MADEIRA

Recomandare:

Va sugeram sa promovati aceste sisteme cu beneficii multiple. Dimensiunile variate ale acestor sisteme le fac ideale pentru toate tipurile de curti si terase ale caselor particulare. 

Functionalitate si aspect deosebit

Copertinele cu brat articulat sunt alegeri frecvente ale restaurantelor si hotelurilor. Functionalitatea lor se imbina cu designul foarte atractiv. 


Copertine BORNEO


Copertine ALOR


Copertine OBIRA


Copertine TAHITI


Copertine MADEIRA

Recomandare:

Va sugeram sa promovati toata gama de accesorii optionale ale acestor sisteme. Actionarea electrica, senzorii de soare-vant si gama variata de modele si culori sunt beneficii pentru care restaurantele si hotelurile vor plati mai mult.

Produse cu inalta inteligenta tehnologica

Sunt recunoscute pentru performanta lor in ceea ce priveste umbrirea si protectia UV, activarea programata la atingerea nivelelor programate de intensitate ale vantului sau ale soarelui.

 

BORNEO


1. Prezentare


2. Dimensiuni


3. Accesorii optionale

ALOR


1. Prezentare


2. Dimensiuni


3. Accesorii optionale

OBIRA


1. Prezentare


2. Dimensiuni


3. Accesorii optionale

TAHITI


1. Prezentare


2. Dimensiuni


3. Accesorii optionale

MADEIRA 


1. Prezentare


2. Dimensiuni


3. Accesorii optionale

Recomandare: 

Va recomandam sa promovati aceste sisteme performante. Accesoriile optionale (actionarea electrica, telecomenzile cu 1 canal sau cu 4 canale, senzorul si telecomanda de soare-vant, gama variata de modele si culori) le transforma in produse de top, cu  cerere mare.

Va pot creste vanzarile cu pana la 13% 

Aceste sisteme de umbrire va permit sa calculati un adaos comercial mare. Cererea lor este mare, datorita beneficiilor si confortului pe care le ofera utilizatorilor. Au o cerere care se formeaza spontan, mai ales vara.

 

1. Cerere pe piata

Mare, mai ales in sectorul rezidential.
Cu aceste produse va puteti adresa in mod deosebit caselor particulare, dar si pensiunilor, hotelurilor, motelurilor, restaurantelor, cafenelelor si altor spatii cu activitati asemanatoare.

2. Timp de montaj

Numai 25 – 30 de minute.
Puteti obtine cu usurinta acest timp mediu de montaj. Noi va punem la dispozitie Departamentul Tehnic, un Indrumar de montaj in format online si, nu in ultimul rand, Caravana Tehnica – se deplaseaza la sediul dumneavoastra pentru asistenta tehnica. 

3. Dificultate la montaj

Doar 20% dificultate.
Un montaj usor contribuie la rentabilizarea afacerii dumneavoastra. Costul companiei este redus datorita costurilor minime pentru calificarea echipelor de montatori.

4. Numar montatori

Echipe de 2 montatori.
Structura lor necesita numai doi montatori pentru o copertina si permite un proces simplu de montaj. De asemenea, va oferim training gratuit pentru compania dumneavoastra (cu ajutorul Kondor Training Academy).

5. Avantaje pentru utilizatori

Umbra pe suprafete mari si protectie UV.
Fac parte din categoria produselor de top, care asigura confortul termic in orice zi de vara. Sunt perfecte pentru a umbri si pentru a proteja de radiatiile UV in acelasi timp. Se actioneaza manual sau electric si au garantie impotriva decolorarii.

Ce iti garantam

In 2014, Kondor a primit votul de “Partener de incredere”. Peste 800 de companii ne considera un partener pe care se pot baza.

Motivele pentru care ne aleg colaboratorii nostri din intreaga tara si pentru care avem parteneriate indelungate sunt: