RULOURI TRANSPARENTE CU CAPSE SI BRIDE

Sunt pereti ficsi, ideali indeosebi pentru foisoarele de gradina, dar si pentru terasele restaurantelor si ale hotelurilor. Au cel mai simplu montaj dintre toate tipurile de pereti transparenti. 


Vizualizati brosura de prezentare
 (PDF)

 

Caracteristici

1. Sunt in special recomandate pentru foisoare sau terase particulare.

2. Sunt pereti antivant ficsi.

3. Sunt confectionati din cristal transparent cu intaritura pe margine. 

4. Capsele sunt aplicate pe intaritura, din 500 mm in 500 mm.

5. Se pot fabrica pe orice dimensiune, prin lipirea transparenta a mai multor folii. 

6. In partea de jos se adauga un sort din polytextil, cu scopul de a indeparta scurgerea apei de la

    baza foisorului.

7. Nu exista dimensiuni maxime, deoarece nu sunt prevazute cu structura fixa.

8. Culorile standard ale intariturii sunt alb (RAL 9010) si maro (RAL 8015).


Vizualizati toate caracteristicile

Recomandare:

Va sugeram sa promovati aceste sisteme deoarece: protejeaza eficient spatiul si mobilierul impotriva intemperiilor si asigura un design modern in interior si in exterior.

Design perfect pentru terase si foisoare

Rulourile transparente cu capse si bride se pot utiliza in orice context, pentru inchiderea, izolarea eleganta a terasei, a foisorului sau a balconului.

 

Culori sort si intaritura

 

 

 

 

Capsele si bridele au culoarea gri inchis. 

Recomandare:

Va sugeram sa promovati aceste sisteme tot timpul anului. Imbina utilitatea si caracteristicile estetice si sunt ideale pentru izolatie si protectie impotriva intemperiilor.

Dimensiuni mari, aceeasi rezistenta

Sunt pereti antivant care se pot confectiona pe dimensiuni foarte mari. Dimensiunile foarte mari se obtin prin lipirea transparenta si rezistenta a mai multor folii de cristal transparent.

 

Latime maxima (mm)

4500

Inaltime maxima (mm)

3500

Latime folie (mm)

1370

Dimensiune sort (mm)

150 / 200 / 250


Vizualizati toate dimensiunile posibile

Recomandare:

Va sugeram sa promovati aceste sisteme indeosebi catre proprietarii de foisoare, case si apartamente. Sunt ideale trei anotimpuri pe an, intrucat rezista in fata ploilor, a vantului puternic si a ninsorii.

Aspect impecabil si utilitate mare

Sistemele de protectie cu capse si bride se pot dota optional cu sistem de prindere cu arici, cu fermoar termosudabil sau cu o curea de strangere a materialului rulat. Aceste dotari permit furnizarea unei utilitati mari pentru clientii dumneavoastra, iar comenzile dumnevoastra pot creste mult.

 

Accesorii

Banda cu arici (Velcro) - 25 mm

Banda cu arici (Velcro) - 50 mm

Banda cu arici (Velcro) - 100 mm

Fermoar termosudabil

Curea de prindere - 500 mm

Recomandare:

Va sugeram sa optimizati beneficiile acestor sisteme cu accesorii optionale functionale si practice. Clientii dumneavoastra vor plati mai mult pentru un confort sporit.

Cea mai simpla si sigura metoda de prindere

Rulourile transparente se pot monta pe orice tip de tamplarie, intrucat au un sistem de prindere care este in acelasi timp foarte usor de aplicat si foarte eficient. Fixarea se realizeaza cu ajutorul capselor si bridelor, prin invartirea bridelor la 900.


Prezentare


Dimensiuni si instructiuni de masurare

Recomandare:

Va sugeram sa promovati aceste sisteme cu avantaje numeroase: rezistenta mare, izolare inalta impotriva intemperiilor, design modern. Astfel, aceste sisteme cu cerere mare va aduc venituri tot anul.

Structura fixa, rezistenta mare

Rulourile transparente se caracterizeaza prin numeroase beneficii atat pentru clientii dumneavoastra, cat si pentru pentru dumneavoastra.

 

1. Cerere pe piata

Cerere mare in orice sezon.
Mai ales in perioada toamna-primavara, cererea de rulouri exterioare inregistreaza o crestere mare. Aceste sisteme se monteaza in principal la foisoare si balcoane, datorita stabilitatii lor si izolarii inalte. 

2. Timp de montaj

Interval cuprins intre 30 minute si 3 ore.
Montajul acestor rulouri transparente se realizeaza foarte simplu, putand fi montate sau demontate oricand chiar de catre utilizatori. Daca produsul necesita un cadru, acesta se va realiza de catre montatori. 

3. Dificultate la montaj

Rulourile transparente cu capse si bride au o dificultate la montaj de numai 5%.
Sunt perfecte din punctul de vedere al montajului. Se aplica foarte usor si au o rezistenta mare impotriva intemepriilor. Pentru dumneavoastra, acest lucru semnifica o gestiune buna a timpului si mai multe lucrari solutionate in acelasi interval.

4. Numar de montatori

Pentru montajul acestor sisteme sunt necesari 2 montatori.
O echipa formata din 2 montatori poate realiza o lucrare de monatj a unui rulou transparent cu capse si bride chiar si in 30 minute. Pentru obtinerea acestui timp de montaj va stam la dispozitie cu manuale si suport tehnic.

5. Avantaje pentru clienti

Sunt perfecte datorita montajului simplu si a rezistentei mari.
Rulourile transparente cu capse si bride sunt realizate pentru a oferi beneficii mari din punctul de vedere al izolarii impotriva intemperiilor, al unei utilizari pe termen lung si al aspectului elegant. 

Ce iti garantam

In 2014, Kondor a primit votul de “Partener de incredere”. Peste 800 de companii ne considera un partener pe care se pot baza.

Motivele pentru care ne aleg colaboratorii nostri din intreaga tara si pentru care avem parteneriate indelungate sunt: