USI DE GARAJ SECTIONALE

Usile de garaj sectionale sunt confectionate din panouri de tip sandwich realizate din doua foi de otel galvanizat vopsite in camp electrostatic si umplute cu spuma poliuretanica. Folosesc inteligent spatiul din interiorul si din exteriorul garajului, intrucat se deschid vertical prin culisare pe sine.

 

Caracteristici 

1. Se pot folosi pentru orice tip de spatiu si se pot fabrica pe dimensiuni foarte variate si chiar dimensiuni atipice.
2. Se monteaza in spatele golului de garaj si nu micsoreaza suprafata utila a acestuia.
3. Asigura o izolatie superioara, cu ajutorul spumei de poliuretan care umple panoul. 
4. Izolatia furnizata este atat termica, cat si fonica.
5. Sunt dotate cu sisteme care detecteaza obstacolele si previn accidentarea.
6. Arhitectura lor asigura o protectie sigura impotriva prinderii degetelor.
7. Actionare in varianta cu motor sau in varianta manuala. 
8. Sistemul inteligent de deschidere verticala permite economisirea inteligenta a spatiului din jur, atat in interiorul garajului, cat si in exteriorul lui.
9. Modernizeaza si completeaza spatiul prin intermediul paletei largi de culori si a structurii impecabile.
10. Pot fi dotate cu numeroase accesorii practice: ferestre dreptunghiulare, usa de acces incastrata, yala care blocheaza si deblocheaza usa de garaj, grile de ventilatie.


Vizualizati toate caracteristicile

Recomandare:

Usile de garaj sectionale va pot creste veniturile cel putin 3 anotimpuri pe an. De aceea, este important sa includeti aceste produse cu cerere mare in gama dumneavoastra.

Cele mai performante sisteme de actionare

Usile de garaj pot fi actionate atat in varianta manuala (recomandata pentru usile de dimensiuni reduse), cat si in varianta electrica (recomandata pentru usile de dimensiuni mari). In plus fata de actionarea manuala, cea electrica asigura un confort sporit utilizatorilor si o durata mai mare de viata usii, prin prevenirea uzurii. Ambele tipuri de actionari sunt fiabile si usor de utilizat. 

 

ACTIONARE ELECTRICA

Se realizeaza cu motor si telecomanda, prin actionare de la distanta.

Motorul se monteaza deasupra sistemului de culisare si ridica o usa cu dimensiune de pana la 14 mp si inaltime de 3035 mm. 

Pentru acest tip de actionare exista trei tipuri de automatizari:

Botticelli: pentru usi pana la 9 mp.

Eos 120: pentru usi pana la 14 mp.

Tiziano: pentru usi pana la 9 mp.

Mai multe detalii

 

ACTIONARE MANUALA

Este recomandat in special pentru usile de dimensiuni reduse, care nu necesita un efort foarte mare. 

Manerul de actionare este plasat in partea inferioara a usii.

Sinele duble de culisare usureaza glisarea usii si cresc viteza de glisare verticala.

Arcurile de torsiune simplifica procesul de actionare si garanteaza o durata medie de viata de 20 de ani a usii sectionale (sau un numar de 25.000 de cicluri de inchidere/deschidere).

Mai multe detalii 

Recomandare:

Va sugeram sa promovati usile de garaj cu actionare electrica, pentru cresterea vanzarilor dumneavoastra. Acest sistem este usor de utilizat, sigur, ofera o protectie antiefractie sporita si creste durata de viata a produsului. 

 

Design impecabil si culori la alegere

Designul, aspectul si rezistenta culorii in timp sunt foarte importante pentru calitatea usilor de garaj sectionale. Usile sectionale Kondor beneficiaza de o vopsire de tip auto, care asigura rezistenta culorii pe toata durata de viata a produsului.

 

Culori STANDARD*


*Culorile standard nu au costuri suplimentare si au termene rapide de livrare.

 

Culori OPTIONALE

 

OBSERVATIE: Fata interioara a panoului va fi intotdeauna de culoare alba. Vopsirea este de tip auto.

 

Recomandare:

Va sugeram sa promovati intreaga paleta de culori RAL a usilor de garaj sectionale. De asemenea, gama larga de culori imitatie lemn creste valoarea usilor sectionale si cererea pentru aceste produse. 

 

Automatizarile cresc eficienta si valoarea usilor sectionale

Sistemele de automatizare sunt dotari optionale care asigura o functionare performanta a usilor sectionale electrice. Aceste dotari permit actionarea performanta a usilor pe orice conditii meteo.

 

BOTTICELLI 

Este un operator electromecanic pentru usile de garaj sectionale de pana la 9 mp. Kitul include sina de 3,5 m si 2 telecomenzi cu 2 canale. 

Poate include urmatoarele accesorii compatibile: telecomanda cu 2/4 butoane MITTO, selector cu cod wireless, lampa, fotocelule 130, buton wireless cu 4 canale montat pe perete, yala electrica.

                                                      

EOS 120

Este un operator electromecanic pentru usile de garaj sectionale de pana la 14 mp. Kitul include sina de 3,5 m si 2 telecomenzi cu 2 canale. 

Poate fi dotata cu urmatoarele accesorii compatibile: telecomanda cu 2/4 butoane MITTO, selector cu cod wireless, lampa, fotocelule 130, buton wireless cu 4 canale montat pe perete, yala electrica.

                                                   

TIZIANO

Este un operator electromecanic pentru usile de garaj sectionale de pana la 9 mp. Kitul include sina de 3,5 m si 2 telecomenzi cu 2 canale.

Permite dotarea cu urmatoarele accesorii posibile: telecomanda cu 2/4 butoane MITTO, selector cu cod wireless, lampa, fotocelule 130, buton wireless cu 4 canale montat pe perete, yala electrica.

 

                                     


Vizualizati toata gama de accesorii pentru automatizari

Recomandare:

Va sugeram promovarea usilor sectionale actionate electric. Acestea beneficiaza de automatizari performante, care cresc valoarea de piata a produselor, iar dumneavoastra va puteti creste substantial vanzarile companiei

Functii complexe si confort sporit

Aceste sisteme se clasifica printre produsele cu cerere mare. Beneficiile lor cresc odata cu dotarea cu accesorii optionale pentru cresterea sigurantei casei si a posibilitatii de actionare electrica. 


Vizualizati toata gama de accesorii optionale

 Recomandare:

Va sugeram sa oferiti aceste produse cu actionare cu motor si telecomanda. De asemenea, usa de acces pietonal, manerul ingropat sau zavorul interior sunt optiuni care au o cerere in crestere. 

Robuste, functionale, fiabile

Au o durata de viata foarte mare, sunt rezistente si au o structura usoara, fiind confectionate din materiale solide si de calitate, realizate sub forma de panouri de tip sandwich. Panourile sunt confectionate din 2 foi de otel galvanizat, umplute cu spuma poliuretanica, care le asigura o rezistenta mare.  


Prezentare


Actionare electrica


Actionare manuala


Automatizari


Accesorii optionale

Recomandare:

Va sugeram promovarea acestor sisteme datorita functionalitatii si designului lor modern. Imbina utilitatea inchiderii etanse a garajului si protectia impotriva intemperiilor cu fiabilitatea oferita de fotocelulele care detecteaza obstacolele.

Robustete, functionalitate, fiabilitate

Usile de garaj sectionale pe care vi le oferim sunt proiectate sa reziste cel putin 20 de ani, la un numar de minimum 25.000 de cicluri deschidere/inchidere. Panourile de tip sandwich sunt realizate din 2 foi de otel galvanizat foarte rezistent la intemperii si la utilizare frecventa.

 

1. Cerere pe piata

Cerere mare, in continua crestere.
Sistemele de usi de garaj sectionale se caracterizeaza printr-o cerere mare, care inregistreaza cresteri an de an. Aceasta tendinta este explicata de beneficiile acestor produse si de avantajul calitate/pret al produselor din gama Kondor.

2. Timp de montaj

Un interval maxim de numai 3 - 5 ore.
Timpul de montaj estimativ de 3 - 5 ore este obtinut datorita avantajului tehnologic al usilor sectionale pe care vi le punem la dispozitie. De asemenea, usile se caracterizeaza prin functionalitate si fiabilitate. 

3. Dificultate la montaj

Dificultate medie la montaj de numai 70%.
Dificultatea la montaj a usilor sectionale este data de complexitatea acestor sisteme. Usile sectionale se compun din: sisteme de siguranta, sistem de arcuri de torsiune, sistem de actionare, sistem de rulare (care eficientizeaza spatiul).

4. Numar montatori

Numai 2 montatori pentru usile sectionale.
Fiecare lucrare de usi sectionale poate fi realizata cu numai 2 montatori. In acest fel, va puteti eficientiza costurile cu personalul si cu pregatirea montatorilor. De asemenea, veti putea realiza mai multe lucrari in acelasi interval de timp. 

5. Avantaje pentru utilizatori

Sisteme robuste si performante de inchidere si securizare.
Usile sectionale se caracterizeaza prin performanta si rezistenta, prin functionare indelungata si fiabilitate. Calitatea componentelor si a materialelor este asadar esentiala pentru functionalitatea si designul modern.

Ce iti garantam

In 2014, Kondor a primit votul de “Partener de incredere”. Peste 800 de companii ne considera un partener pe care se pot baza.

Motivele pentru care ne aleg colaboratorii nostri din intreaga tara si pentru care avem parteneriate indelungate sunt: