Premii garantate

Concursul s-a incheiat in data de 18 decembrie 2014. Multumim tuturor participantilor si va asiguram de intregul nostru suport si in 2015!

 

TABLETE SAU GPS-uri – Peste 1.000 de premii GARANTATE

GarantateTe premiem automat la atingerea pragului de 2.000 de euro din comenzi cumulate de produse Kondor de calitate,  pana la sfarsitul anului 2014. Singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa alegi intre o tableta moderna sau un GPS practic.

Iar beneficiile tale continua. In calitate de partener Kondor, esti sigur de calitatea si finisajele moderne ale fiecarui produs comandat de la noi.

De asemenea, ai parte de avantaje pe care nu le poate aduce decat un parteneriat de cursa lunga, bazat pe incredere si sprijin reciproc. Iti oferim suport neconditionat si, mai mult decat atat, te sprijinim chiar si in procesul de vanzari, prin traininguri de specializare, organizate in cadrul singurului eveniment de acest fel din Romania – Kondor Training Academy. De la noi inveti aspectele tehnice, detaliile de montaj si abordarea din perspectiva vanzarilor a celor mai bine vandute produse autohtone.

Si nu uita – mai multe comenzi, mai multe sanse de castig pentru urmatoarele categorii de premii: MARELE PREMIU – o masina DACIA DOKKER VAN si excursii exotice in valoare de mii de euro.

Daca nu te-ai inscris inca in concurs, o poti face aici.

După înregistrarea sau crearea contului în aplicatie, bifati ”Sunt de acord cu termenii si conditiile concursului” si sunteti înscrisi automat în cursa pentru super premiile Kondor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>