Excursii autentice

Concursul s-a incheiat in data de 18 decembrie 2014. Multumim tuturor participantilor si va asiguram de intregul nostru suport si in 2015!

 

EXCURSII PITORESTI AUTENTICE

Romania1Destinatii autentic romanesti, traditii veritabile si peisaje naturale splendide te asteapta sa le descoperi alaturi de o persoana draga. Te trimitem in excursii neaose romanesti, ca sa te bucuri de zile de relaxare. Iar acest lucru este posibil prin simpla dorinta de a-ti dezvolta afacerea.

Sistemul pe care l-am gandit te recompenseaza dublu: iti cresti profitabilitatea firmei si ai parte si de premii in valoare de pana la 100.000 euro. La fiecare suma cumulata de 2.000 de euro, provenind din comenzi de produse Kondor de calitate, esti mai aproape de premiile anului 2014: excursii de mii de euro si marele premiu – o masina DACIA DOKKER VAN.

Nu uita nici de premiul garantat, o tableta moderna sau un GPS practic, pe care il poti alege in momentul cand ai cumulat pentru prima data valoarea de 2.000 de euro din plasarea comenzilor.

Daca nu te-ai inscris inca in concurs, o poti face aici.

După înregistrarea sau crearea contului în aplicatie, bifati ”Sunt de acord cu termenii si conditiile concursului” si sunteti înscrisi automat în cursa pentru super premiile Kondor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>