Academia Kondor

IMG3KONDOR TRAINING ACADEMY este un eveniment dedicat exclusiv partenerilor sai de incredere. Academia are drept scop reafirmarea aprecierii fata de parteneriatele solide si durabile incheiate de-a lungul timpului, parteneriate care s-au dovedit reciproc avantajoase si profitabile.

Kondor intelege importanta unui astfel de eveniment pentru participanti, scopul Kondor Training Academy fiind acela de a oferi o baza solida si un sprijin profesional si informational cat mai compatibil cu cerintele actuale ale pietei concurentiale.

Din punct de vedere informational, trainingul include informatii despre categoriile de produse de umbrire si inchidere a spatiilor rezidentiale si industriale. Acestea care sporesc calitatea vietii si confortul zilnic ale fiecarui utilizator, fie el proprietar de casa sau afacere. Dintre aceste produse amintim: peretii antivant, copertinele, rulourile exterioare, plasele antiinsecte, usile de garaj industriale si rezidentiale si grilajele metalice.

Kondor este prima companie care sustine activitatea partenerilor sai cu un eveniment de o asemenea amploare si care recompenseaza loialitatea acestora prin surprize, beneficii si activitati antrenante si inedite.