Marele Premiu

Concursul s-a incheiat in data de 18 decembrie 2014. Multumim tuturor participantilor si va asiguram de intregul nostru suport si in 2015!

 

O MASINA DACIA DOKKER VAN 1

Castiga marele premiu Kondor constand intr-o masina DACIA DOKKER VAN si condu-ti afacerea catre succesul la care ai visat. Masina este rasplata pentru colaboratorii nostri, care au inteles ca afacerile profitabile se bazeaza pe parteneriate de incredere.

Poti intra in posesia autoturismului Dacia Dokker Van in data de 19 decembrie 2014, in urma tragerii la sorti. Pentru a te asigura ca vei pleca in noul an catre succesul dorit al afacerii tale, sporeste-ti sansele de castig prin plasarea mai multor comenzi.

Mai simplu de atat nici nu se poate. Plaseaza cat mai multe comenzi de produse Kondor de calitate si, in timp ce afacerea ta se dezvolta profitabil, tu poti castiga premiile anului 2014:

  • MARELE PREMIU – MASINA DACIA DOKKER VAN;
  • un premiu garantat – o tableta moderna sau un GPS practic;
  • excursii de mii de euro – intr-o destinatie exotica a lumii, intr-un oras european deosebit sau intr-o locatie pitoreasca din Romania.

Si nu uita: MAI MULTE COMENZI, MAI MULTE SANSE DE CASTIG!

Daca nu te-ai inscris inca in concurs, o poti face aici.

După înregistrarea sau crearea contului în aplicatie, bifati ”Sunt de acord cu termenii si conditiile concursului” si sunteti înscrisi automat în cursa pentru super premiile Kondor.

Foto: www.dacia.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>