Excursii Exotice

Concursul s-a incheiat in data de 18 decembrie 2014. Multumim tuturor participantilor si va asiguram de intregul nostru suport si in 2015!

 

EXCURSII EXOTICE DE NEUITAT

MallorcaPoti fi chiar tu fericit in una dintre cele mai exotice si insorite locatii ale lumii. Ai de ales intre frumusetile peisajului scaldat in soare din: TENERIFE, MALLORCA, MALTA, MADEIRA, CIPRU, SANTORINI, TUNISIA sau CROAZIERE PE MAREA MEDITERANA.

Excursia prevede conditii all-inclusive sau demipensiune in valoare de 2.000 de euro pentru tine si persoana draga care te va insoti in destinatia aleasa.

Tragerile la sorti sunt prevazute pentru datele de 30 aprilie si 1 septembrie 2014. Timpul este scurt, asa ca profita si mareste-ti sansele de castig! Mai multe comenzi, mai multe sanse! O sansa este reprezentata de comenzi de produse Kondor de calitate care cumuleaza valoarea de numai 2.000 euro.

Ceea ce este atat de simplu la acest concurs este faptul ca iti poti creste sansele fara efort, intrucat produsele noastre se vand singure. Calitatea inalta si designul lor modern si elegant sunt criteriile care surclaseaza concurenta. Mai mult decat atat, noi iti aducem cele mai bune avantaje din perspectiva serviciilor pe care ti le furnizam: in timpul promis, cu un grad inalt de profesionalism si la un cost foarte avantajos.

Ramai partenerul nostru de incredere si bucura-te de o SURPRIZA EXOTICA DE NEUITAT.

Daca nu te-ai inscris inca in concurs, o poti face aici.

După înregistrarea sau crearea contului în aplicatie, bifati ”Sunt de acord cu termenii si conditiile concursului” si sunteti înscrisi automat în cursa pentru super premiile Kondor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>