City break-uri

Concursul s-a incheiat in data de 18 decembrie 2014. Multumim tuturor participantilor si va asiguram de intregul nostru suport si in 2015!

 

CITY BREAK-URI MEMORABILE

IstanbulOrasele europene, care iti vor dainui in memorie mult timp dupa ce le vei fi vizitat, sunt atat de aproape incat trebuie sa decizi inca de acum unde iti vei petrece un sejur memorabil alaturi de o persoana draga. Poti opta intre: Budapesta, Praga, Munchen, Istanbul, Cracovia, Berlin, Paris, Roma, Venetia, Atena pentru 3 zile memorabile alaturi de o persoana draga.

Esti liber sa iti alegi destinatia preferata si sa te bucuri de o excursie obtinuta fara efort. Tot ce ai de facut este sa achizitionezi produse Kondor de calitate inalta in valoare de 2.000 de euro si esti inscris automat in tragerea la sorti din datele de 30 aprilie si 1 septembrie.

Tot anul acesta esti rasplatit pentru increderea pe care ne-ai oferit-o si pentru increderea pe care ne-o inspiri. Te bucuri de premii neasteptate, obtinute prin simpla desfasurare a activitatii proprii. In acest fel, ne dorim sa iti cresti eficienta si sa te bucuri de toate avantajele parteneriatului nostru.

Orice este posibil! Castiga asadar premiile garantate, excursiile de mii de euro si chiar marele premiu – o masina DACIA DOKKER VAN!

Daca nu te-ai inscris inca in concurs, o poti face aici.

După înregistrarea sau crearea contului în aplicatie, bifati ”Sunt de acord cu termenii si conditiile concursului” si sunteti înscrisi automat în cursa pentru super premiile Kondor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>