Despre noi

Inaugurarea a doua noi sectii de rulouri exterioare

Kondor este lider pe segmentul rulouri exterioare 
2013 a fost pentru Kondor un an foarte important, un an in care a fost desemnat principalul producator si distribuitor de rulouri exterioare din Romania. Pentru realizarea acestui obiectiv, Kondor a realizat demersuri care s-au concretizat in inaugurarea a 2 noi sectii de rulouri exterioare la fabrica din Urziceni.

30.000 de rulouri exterioare/an
Aceasta este capacitatea de productie a companiei pe segmentul rulourilor exterioare.
Explicatia pentru cresterea capacitatii de productie ne-o ofera chiar directorul general: “Suntem pregatiti sa raspundem unei cereri cat mai mari, cu livrari prompte si produse de top. Ne dorim ca pe acest segment sa obtinem in anii urmatori o cota de piata din ce in ce mai mare si sa impunem un standard superior de calitate celui existent in acest moment la nivel national.”

Rezultate financiare foarte bune
In ceea ce priveste vanzarile de la finalul anului 2013, acestea s-au situat la nivelul de 15.000 de unitati din totalul de 75.000 al pietei. 
In prezent, gama de rulouri exterioare include: sortimentul din aluminiu si sortimentul din PVC, din care decurg sortimentul de rulouri aplicate, sortimentul de rulouri suprapuse si sortimentul de rulouri tencuibile.

 

 

Peste 800 de companii ne considera un partener de incredere, devino si tu partenerul nostru!

Doresc sa devin!