Departamentele Kondor

Kondor este o companie care are la baza o echipa tanara, dedicata si pregatita temeinic din punct de vedere profesional. Compania are o structura complexa, organizata in 12 departamente distincte, care asigura partenerilor Kondor tot suportul necesar desfasurarii activitatii in conditii optime. 

Intelegem ca succesul nostru depinde de succesul partenerilor nostri si ca principalul factor al reusitei in afaceri consta intr-o colaborare reciproc avantajoasa. De aceea, sustinerea pe care o manifestam fata de dumneavoastra se realizeaza in mai multe directii, pentru ca eficienta si profesionalismul de care beneficiati sa fie la cel mai inalt nivel.

Din aceste motive, am infiintat departamente individuale care sa sustina fiecare aspect al afacerii dumneavoastra si mai ales care sa raspunda corect si prompt tuturor nevoilor partenerilor nostri.

Departamentul Asistenta Parteneri

E-mail: parteneri@kondorinvest.ro
Telefon: +40 757 082 716

Ofera suport pe partea de: preluare si plasare a comenzilor, furnizare de informatii clare privind procedura de utilizare a platformei de comenzi online, a site-ului Kondor, a Concursului “Kondor iti rasplateste fidelitatea” si orice alta informatie relevanta pentru partenerii nostri. De asemenea, se asigura de acuratetea informatiilor din fiecare comanda inregistrata, mentine legatura cu partenerii, directioneaza colaboratorii catre departamentele care pot solutiona direct diverse situatii si ofera cele mai bune solutii pentru parteneri.

Departamentul Cercetare si Inovare

Obiectivul principal al departamentului il reprezinta crearea de plus valoare atat pentru utilizatorii produselor din portofoliul nostru, cat si pentru partenerii nostri. Astfel, departamentul identifica nevoile specifice ale utilizatorilor si implementeaza solutiile corespunzatoare. Echipa de specialisti din cadrul acestui departament are o experienta vasta in domeniu, fiind intotdeauna informata cu privire la progresul tehnologiei si la noutatile aparute pe piata. Nu in ultimul rand, prin intermediul acestui departament ne asiguram ca oferim colaboratorilor nostri produse de cea mai buna calitate, practice si functionale, care se diferentiaza semnificativ fata de concurenta.

Departamentul Ofertare

E-mail: ofertare@kondorinvest.ro
Telefon: +40 757 082 701
Website: www.comenzi.kondorinvest.ro/offers

Se ocupa cu realizarea unei oferte personalizate pentru fiecare colaborator in parte. In acest sens, personalul din cadrul acestui departament va avea in vedere informatiile transmise, specificatiile produselor si capacitatea acestora de a corespunde nevoilor clientilor, trimiterea ofertelor si mentinerea legaturii cu partenerii, in vederea realizarii celei mai bune oferte.

Departamentul Comenzi

E-mail: comenzi@kondorinvest.ro
Website: www.comenzi.kondorinvest.ro

Preia comenzile si le directioneaza catre Departamentul Productie, asigurand transmiterea corecta si integrala a informatiilor. Tine legatura direct cu partenerii si se asigura ca Departamentul Productie dispune de toate informatiile necesare pentru realizarea produselor.

Departamentul Productie

E-mail: productie@kondorinvest.ro
Telefon: +40 757 082 715

Raspunde de realizarea corecta a produselor in intervalul de timp corespunzator fiecarui tip de produs si tinand seama de specificul fiecarei etape a procesului de productie. Fiecare produs este verificat CTC inainte de a fi livrat si este ambalat corespunzator pentru a fi protejat in timpul transportului.

Departamentul Logistica

E-mail: logistica@kondorinvest.ro
Telefon: +40 757 082 044

Raspunde de livrarea corecta si in timpul promis a produselor, ofera informatii privind stadiul procesului de livrare, se asigura ca fiecare etapa este respectata si indeplinita in timp util astfel incat comenzile sa fie livrate colaboratorilor respectand termenele transmise in momentul plasarii comenzilor.

Departamentul Tehnic

E-mail: tehnic@kondorinvest.ro
Telefon: +40 757 082 003

Ofera suport pe parte tehnica si raspunde la orice intrebare in ceea ce priveste specificatiile produselor si modul de functionare al acestora. In acest sens, un rol important in departament il ocupa Caravana Tehnica, care are rolul de a se deplasa la sediul sau locatia oricarui partener care solicita asistenta pe parte tehnica.

Departamentul Service

E-mail: service@kondorinvest.ro

Are scopul de a oferi asistenta si suport in cazurile particulare de functionare necorespunzatoare, defectuoasa, intrerupta sau in cazul nefunctionarii anumitor produse livrate. Echipa de service intervine prompt pentru solutionarea eventualelor situatii, astfel incat produsele sa fie puse in stare de functionare in cel mai scurt timp posibil.

Departamentul Contabilitate

E-mail: facturare@kondorinvest.ro
Telefon: +40 757 082 002

Tine evidenta fluxurilor comenzilor si este responsabil de inregistrarea corecta a informatiilor contabile. Pe langa acestea, mai ofera informatii cu caracter contabil si anunta eventuale neconcordante care pot aparea in procesul dintre inregistrarea si finalizarea comenzilor.

Departamentul Industrial

E-mail: ofertare@kondorinvest.ro
Telefon: +40 757 082 042

Este departamentul destinat comercializarii produselor din sectorul industrial. Ofera suport si solutii in ceea ce priveste proiectele si produsele potrivite fiecarui spatiu industrial. Se asigura ca produsele comandate sunt conforme cu specificatiile locului in care vor fi montate.

Departamentul Achizitii

E-mail: achizitii@kondorinvest.ro

Este responsabil de fluxul corect al marfurilor, de aprovizionarea cu materii prime si materiale necesare productiei si de gestionarea eficienta a acestora, astfel incat stocul de produse sa fie suficient in orice moment si termenele de livrare comunicate sa fie respectate.

Departamentul Marketing

E-mail: marketing@kondorinvest.ro
Telefon: +40 757 082 700

Are drept scop cercetarea nevoilor publicului tinta pentru acest tip de produse, astfel incat oferta si produsele sa corespunda cu cerintele pietei. De asemenea, ofera ajutor partenerilor si colaboratorilor din punct de vedere al marketingului si vanzarilor. Astfel, acest departament concepe si implementeaza idei de promovare si prezentare atractiva a produselor, sub forma cataloagelor de prezentare, a brosurilor, a pliantelor, a bannerelor etc.

Peste 800 de companii ne considera un partener de incredere, devino si tu partenerul nostru!

Doresc sa devin!